mKrzeminski Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Witam! Jestem nowy na forum. Od kilku dni zastanawiam się nad kupnem bluzy, lub kurtki na rower. niedługo wracam na szosę i w temp. max. 10'C trzeba jakoś się ubrać. Mam odzież termoaktywną itd. Spodnie mam, mam ciepły polar, który mi wystarcza. Zastanawiam się nad czymś co może zapewnić mi ciepło podczas jazdy i w jakimś stopniu ochroni przed ewentualną wilgocią. Nie chodzi mi o deszczak. Mam do wydania 100zł i zastanawiam się nad kupnem. Co polecacie? Zależy mi na czymś co zatrzyma wiatr i będzie można zchować do kieszeni. Przeglądałem wiele różnych rzeczy na allegro i nic wielkiego nie znalazłem. mój rozmiar to XL. Co polecacie? Może jakieś inne warianty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.