munenori Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Witam wszystkich Posiada ktoś może w swoich zasobach na dysku program bike4win,ale w wersji 4.02 lub 4.20? W internecie dostępna jest tylko nowsza wersja,jest w porzadku,ale zbyt rozbudowana jak dla mnie. Po ostatnim padzie dysku straciłem wszystko,łącznie z programem i danymi od 2010 roku Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 może to jest to czego szukasz http://serwismniammniam.w.interia.pl/download.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
munenori Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Witam Tak,dokładnie to,ale nie ma tam tego pliku,wyrzuca błąd 404 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Bike4win 4.02 32 bit Plik leży na moim koncie dropbox. AV/FW nie wykrył syfu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
munenori Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Witam Dzięki serdeczne,o to mi właśnie chodziło. Jestem bardzo wdzięczny. Teraz program bedzie zapisany na flashdysku,nic go nie powinno ruszyć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Osobiście do tras używam http://www.gpsies.com/ Po zarejestrowaniu dostajemy dodatkowe przydatne bajery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
munenori Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Witam Ja akurat jeżdżę z endomondo,ale trochę przekłamuje. Mimo to na kompie mam nareszcie programik,używany od dawna i zostanie u mnie. Ładny przegląd tras,dystanse miesięczne,wszystko czego mi trzeba. Ten wynik z 1994 to Twój wynik?Nieźle,ja w ubiegłym roku miałem 9754 km Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sephiroot Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 To nie moje W '94 to ja roweru nie miałem. Rower mam dopiero od zeszłego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.