NopeskillAleMVP Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Witam planuje kupić rame ns surge evo 2014, ale nie wiem jaki amortyzator do niej kupić, budżet to 1000 zł. Chyba że będzie jakaś mega okazja a trzeba będzie dołożyć to okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Napisz jeszcze jakie zastosowanie i jaki skok Cię interesuje. No i czy powietrze czy sprężyna. Ale już Ci wspominaliśmy: do Twoich zastosowań nada się RS Domain, RS Totem, Marzocchi Bomber 66. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NopeskillAleMVP Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Do FR, skok szczerze jest mi obojętny byle żeby geometria była dobra. Wiem że mi doradzaliście ale chciałbym się poradzić jeszcze większej grupy osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.