SpecDemo8 Napisano 18 Stycznia 2015 Napisano 18 Stycznia 2015 Witam, Poleci mi ktoś jakiś amorek typu Air pod 29 cali ? Wymagania: - Cena do 700 zł max - Amorek powietrzny - Lagi magnesium ( złotawy kolor) - skok min 100mm ale z możliwością powiększenia minimum na 120 mm lub 120 mm w fabryce Proszę o szybkie propozycję a jak ktoś ma używkę w git stanie poproszę cenę i zdj Pzdr.
djzatorze Napisano 18 Stycznia 2015 Napisano 18 Stycznia 2015 Może RockShox Raidon? Nie wiem tylko o co chodzi z "goleniami z magnesium (złotawy kolor)". Złotawa może być anoda na górnych goleniach, ale co to ma wspólnego z magnezem to nie wiem - wydawało mi się, że górne golenie są z aluminium bądź stali...? Zaraz, ma być nowy do 700 zł czy używany do 700 zł? To dość znaczna różnica
SpecDemo8 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Napisano 18 Stycznia 2015 Jeśli używka w bdb stanie to też może być a co go tych lagów górnych to no chodzi mi o to co mówisz tylkoze one są z takiego materiału magnesium nawet u producentów tak jest napisane a chodzi mi żeby nie były zwykłe srebrne tylko takie jak by właśnie ciemne złoto czy coś nie wiem jak to nazwać jak to w amorkach air zresztą
seraph Napisano 18 Stycznia 2015 Napisano 18 Stycznia 2015 To, że amortyzator jest powietrzny nie ma nic wspólnego z kolorem górnych lag - mogą być dowolne od po prostu srebrnych po czarne. "Magnesium" to taki stop aluminium z magnezem i robi się z niego raczej dolne lagi. Kolor górnych lag to zawsze jest jakieś zabarwienie, a nie naturalny kolor materiału.
SpecDemo8 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Napisano 18 Stycznia 2015 To pomoże ktoś coś dobrać jakiegoś amora albo poleci coś ?
Mod Team Maniak Napisano 19 Stycznia 2015 Mod Team Napisano 19 Stycznia 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.