Skocz do zawartości

SpecDemo8

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, 

Poleci mi ktoś jakiś amorek typu Air pod 29 cali ? 

Wymagania:

- Cena do 700 zł max

- Amorek powietrzny 

- Lagi magnesium ( złotawy kolor)

- skok min 100mm ale z możliwością powiększenia minimum na 120 mm lub 120 mm w fabryce ;) 

Proszę o szybkie propozycję a jak ktoś ma używkę w git stanie poproszę cenę i zdj ;) 

Pzdr.

Napisano

Może RockShox Raidon? Nie wiem tylko o co chodzi z "goleniami z magnesium (złotawy kolor)". Złotawa może być anoda na górnych goleniach, ale co to ma wspólnego z magnezem to nie wiem - wydawało mi się, że górne golenie są z aluminium bądź stali...?

Zaraz, ma być nowy do 700 zł czy używany do 700 zł? To dość znaczna różnica :)

Napisano

Jeśli używka w bdb stanie to też może być a co go tych lagów górnych to no chodzi mi o to co mówisz tylkoze one są z takiego materiału magnesium nawet u producentów tak jest napisane a chodzi mi żeby nie były zwykłe srebrne tylko takie jak by właśnie ciemne złoto czy coś nie wiem jak to nazwać jak to w amorkach air zresztą 

Napisano

To, że amortyzator jest powietrzny nie ma nic wspólnego z kolorem górnych lag - mogą być dowolne od po prostu srebrnych po czarne.

"Magnesium" to taki stop aluminium z magnezem i robi się z niego raczej dolne lagi.

Kolor górnych lag to zawsze jest jakieś zabarwienie, a nie naturalny kolor materiału.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...