wontor Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Witam, Pomyślałem sobie żeby podzielić się kolarskimi wrażeniami z okolic Leeds/Yorkshire. Pogoda na razie do... ale będzie lepiej. Na próbę wrzucam link do video na youtube gdzie planuję zamieszczać filmiki z różnego rodzaju wyjazdów i wyścigów. Początek bardzo skromny: drobna przejażdżka po Leeds bardziej aby przetestować kamerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Tak z ciekawości, co to za "system" ze podaje prędkość mapę itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wontor Napisano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Korzystam z VirbEdit. Video kamerką Sony HDR-AS30V do tego plik ".FIT" z Garmin500 z zapisana trasą, pulsem, mocą, prędkością itp. Miernik mocy - "Stages" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 17 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Kłaniam, Rotherham sie zgłasza Trzebaby sie spotkać na jakis wypad po Dales lub Peaks Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wontor Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 No jasne! Tylko niech ta pogoda się trochę poprawi! Można by się umówić np. w PlanetX i ruszyć w Peak District. Winnats Pass to jest coś co chcę wrzucić na video. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 20 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 hehe... Jak dla mnie jazda po The Peaks po szosie to tak trochę waste of time Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wontor Napisano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 No to sobie nie pojeździmy. I chyba nie ma co się wdawać w debatę wyższości świąt bożego narodzenia nad wielkanocnymi. ale pozdrawiam. Na razie śnieg to szosa odpada z gry, ale jak się zrobi trochę lepiej to wrzucę trochę obrazków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 21 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Można by się umówić np. w PlanetX Kolego, czy Ty przypadkiem nie pracujesz w BOK Planet X? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 21 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Ty Adamos, ale to ja mieszkam w Rotherham https://www.google.co.uk/maps/place/Planet+X+Sheffield/@53.419808,-1.380212,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xb5817c60e2e71011 Szacunek... I. PS Peak District na szosie to faktycznie strata czasu ale zapraszam na lokalne premie górskie. Natenczas wygrywa u mnie Cote de Oughtibridge i Jenkin Road od Meadowhall do Newman Road. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 21 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Za Tobą, to się nie da nadążyć Ivan. W takich sytuacjach, mam wrażenie, że one naprawdę istnieją. Poza tym, błędnie myślałem, że kwatery główne P-X/On-One, to jakoś dużo bliżej Leeds są zlokalizowane. A szukam Polaka z ich BOK, bo to ostatnia osoba, z którą miałem kontakt.Nie potrafią ogarnąć i zamknąć tematu zwróconego przeze mnie zamówienia przez blisko kwartał. W ogóle się jakoś nie spieszą z odpisywaniem na wszelkie wiadomości i ponaglenia.W dwóch słowach - KISZKA i BAJZEL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wontor Napisano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Dorzucam obrazki z dzisiejszej jazdy treningowej. Ciężko było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi