Skocz do zawartości

[Amortyzator ] RST Aerial AIR -29" czy RST Omega AIR 29 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gościu jeden z tego co wiem jest powietrzny a drugi ma tłumienie olejowo sprężynowe więc co tu chcesz porównywać?? Trochę wiedzy zamiast pyskowania i żądań. Sprawa druga jak sobie grzecznie usiądziesz przed kompem i wstukasz RST Aerial 29 - opinie to Ci wyskoczy bardzo rzeczowy test z Team'u 29er. Jak umiesz tak samo czytać jak wysuwać żądania/polecenia to wyciągniesz wnioski. Miłej lektury. Ale żeby Cię jeszcze bardziej "wpienić" to Ci napisze, że kupowanie/zakładanie czy co tam chcesz z nimi robić któregokolwiek z nich to dość głupi pomysł co delikatnie zasugerował @mrmorty. Bez urazy oczywiście ;)

Napisano

żaden bo co wy nic nie wnioskujecie tylko aby byle co napisać ani ten ani ten jak bym wam napisał o boxxerze to i tak byscie cos złego napisali 

Napisano

Kowadła chodzi mi o prace a nie o to zeby ważył jak piórko i kkosztował 3k pytam o wytrzymałość i trwałość a nie głupie odpowiedzi zasrane hejty 

Napisano (edytowane)

Ja pe..... co za koleś. Tu masz leniu test  http://www.team29er.pl/testy/1038-test-amortyzatora-rst-aerial-29 Co do Omegi to jak wspomniałem nie jest na powietrze więc nie ma czego porównywać. Nie wiem ile jest w kraju osób mających Omegę "świadomie" czyli tak aby cokolwiek i do czegokolwiek ją porównać?? Raczej baardzo znikoma ilość więc nie oczekuj porównań.

Na marginesie jak się pyta o pracę jakiegokolwiek amorka to w odniesieniu to warunków eksploatacji bo praca pracy nie równa.

Edytowane przez beskid
Napisano

@up

Nigdzie nie widzę, żeby Beskid mówił, że to zły widelec.

Po prostu jest on niskiej klasy i waży tyle co dobry obciążnik z siłowni.

Skoro i tak jesteś osobą o zbyt płytkim toku myślenia i masz uciechę, że "nawrzucałeś" komuś przez internet i czujesz się dowartościowany, to sorry, ale mi w takich przypadkach nie pomożemy. Nawet medycyna nie zna lekarstwa na głupotę.

Napisano

Nowy koleś na forum a już tak pyskuje. Oj dudekrider nie wiem czy to ty pisałeś mi na gg podszywając się o loginie duduś a później dudek próbując wyłudzić tanio epicona. Na to wszystko to wskazuje, Ponadto na innym wątku w tym forum pisałeś że masz XCM-a 29" i własnie rozmowa na gg od wymiany XCM-a na lepszego się zaczęła

CHŁOPAKI NIE WARTO W OGÓLE Z TAKIM CZŁOWIEKIEM ROZMAWIAC

Napisano

beskid Idioto masz chyba nie dowalenie genetyczne chyba nie czytałeś tego powaleńcu tu  jest napisana jego całkiem dobra recenzja tego amorka a nie zła jak twierdzisz proponuję najpierw coś przeczytać a nie odrazu wysyłać :)

Naprawdę sądzisz, że jak mi tu nawrzucasz to mnie to ruszy???

Liczę, że którychś z Moderatorów za ten wyskok da Ci kolego długie wakacje bo zachowujesz się poniżej krytyki.

• Mod Team
Napisano

pytam o wytrzymałość i trwałość a nie głupie odpowiedzi zasrane hejty

Wiem ze w twojej szkole zwanej potocznie gimbazą nie uczą co to jet kowadło, więc ci podpowiem, kowadło to takie duże do kucia tudzież wykuwania, jest ciężkie, twarde i nie specjalnie da sie to zgiąć. Tu masz podobnie, ciężki widelec, który prawie nie pracuje.

Człowiecze marny, tutaj sa ludzie niektórzy mają ponad 20 letnie doświadczenie w zakresie mechaniki i hydrauliki tudzież pneumatyki rowerowej, wiedzą co gdzie i jak i dlaczego a dlaczego nie. Skoro Nie jedna osoba a wszyscy ci mówią że do jest szitex to z samego rachunku prawdopodobieństwa ( tak, wiem wiem, nie masz pojęcia co to jest) wynika ze maja rację.

Dodatkowo zachowujesz się jak lord faquad ze szreka.  Nie lubimy tu nadętych buraków z manią wyższości, którzy uważają sie za pępek świata. Dostałeś super cenę na epicona, kilka stówek taniej niż w sklepach a tobie mało. Weź wyjdź na zewnątrz, z kumplami, zajarajcie sobie szluga do piwka jak to sie zwykło robić a ludziom którzy mimo wszystko chcieli ci pomóc, daj spokój.

Temat zamykam bo nie ma to sensu każdy inny o tej samej tematyce lub twoim pogardliwym zachowaniu będzie zamknięty a ty dostaniesz bana.

To tutaj pasuje idealnie

• Mod Team
Napisano

ban ode mnie - po co mamy na forum tolerować wieśniactwo i buractwo?
Najpierw kolego słomę z butów wyjmij a wówczas pchaj się między ludzi!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...