VWR Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Witam. Miałem w pomykaczu marzocchi 350r Padł po miesiącu i nie chce się bawić w czekanie na serwis wiec sprzedałem go znajomemu z kompletem papierów i on będzie załatwiał sobie sprawy gwarancyjne. Rower ma zastosowanie ogólne .. Jestem z lubuskiego wiec mix lesno szosowy. Kilka razy w roku góry (izery) z rowerem oczywiscie Także szukam czegoś do Enduro/xc. Lekki downhill czasami Żeby nie zepsuł mojej geo dartmoora Hornet. Wcześniejszy wideł miał skok 160-170 mm lecz najbardziej uśmiecham się na 140 do 170 Proszę was ślicznie o najlepszego przedstawiciela w tej kwocie Najbardziej podpadł mi Manitou Mattoc. Fajnie gdyby miał blokadę skoku Ale na amortyzatorze. Manetek nie lubię Oś 15 mm Cena jmaxynalna jak w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Nowy rs pike, i wszystko w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VWR Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Pike z tego co widzę przekracza mój budżet. Lecz miałem go na oku i bardzo się podobał. Ale niemoge przekroczyć w żaden sposób tych 2,9k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivydym Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 http://www.chainreactioncycles.com/pl/en/fox-suspension-34-talas-ctd-kashima-forks-15mm-2014/rp-prod125497 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Jak poszukasz to na pewno kupisz w tych pieniądzach jak ja kupowałem to bikestacja miała w tych pieniądzach. Jak poszukasz to na pewno kupisz w tych pieniądzach jak ja kupowałem to bikestacja miała w tych pieniądzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Nowy rs pike, i wszystko w tym temacie Dokładnie http://allegro.pl/rockshox-pike-rc-solo-air-27-5-skok-160-mm-i4967937847.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VWR Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 @beskid zauważ ze ten pike jest wyciągnięty z oem gianta i zamiast pokrętła na samej gorze posiada śrubę. Sprawdzałem na Bike stracji rs pike za 2800 z groszem i to będzie najbardziej rozsądna oferta gdyż dostaje pompkę i te dystanse do zmiany progresji amortyzatora. A może mi ktoś zdradzić sekret w porównaniu. Manitou mattoc vs rs pikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackuR Napisano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Takich rzeczy nie kupuje się w Polsce bo zazwyczaj marża jest z kosmosu... http://www.hibike.de/shop/catalog/tk/qRock%20Shox%20Pike%20640b/show.html?mfgID=-1&groupID=-1&query=Rock+Shox+Pike+650b&x=0&y=0 Oprócz pajka polecam polować na używanego BOS'a Deville, wersja 26'' spokojnie podchodzi po 27,5'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
machinehead Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Też stawiam na Pike'a. Ma ciekawy tłumik charger, amor jest konkretnie doszczelniony, pracuje fajnie, no i nawet jesli przyjdzie Ci go serwisować, to przy takiej dostępności części i manuali serwisowych nie będziesz błądził. Jeśli nawet nie będzie Ci się chciało w to bawić, to we Wrocku masz specjalistów podchodzących do serwisu jak do profesjonalnej inżynierii. Z manitou sprawa jest o tyle ciężka, że historia zna przypadki gdy amory były rozkładane i już nigdy nie dało się tego złożyć jak należy. Tak więc RS PIKE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 To może ci ignoranci rozbierający Manitou nie powinni się za to zabierać ? ale nawet totalny ignorant mógł wykonać dokumentację zdjęciową czynności które wykonuje. Mattoc to bardzo ładnie pracujący amortyzator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.