VWR Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 Witam. Miałem w pomykaczu marzocchi 350r Padł po miesiącu i nie chce się bawić w czekanie na serwis wiec sprzedałem go znajomemu z kompletem papierów i on będzie załatwiał sobie sprawy gwarancyjne. Rower ma zastosowanie ogólne .. Jestem z lubuskiego wiec mix lesno szosowy. Kilka razy w roku góry (izery) z rowerem oczywiscie Także szukam czegoś do Enduro/xc. Lekki downhill czasami Żeby nie zepsuł mojej geo dartmoora Hornet. Wcześniejszy wideł miał skok 160-170 mm lecz najbardziej uśmiecham się na 140 do 170 Proszę was ślicznie o najlepszego przedstawiciela w tej kwocie Najbardziej podpadł mi Manitou Mattoc. Fajnie gdyby miał blokadę skoku Ale na amortyzatorze. Manetek nie lubię
Root Admin Mieciu Napisano 16 Stycznia 2015 Root Admin Napisano 16 Stycznia 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.