kontooo2 Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Kupie amortyzator pod kola 26 cali i 100mm skoku, przeznaczenie rower zimowy wiec nie musi być wysokich lotów. Szukam czegoś do 100 zl w tym przesyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 15 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 jaka sterówka? i długość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shiler Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Mam do sprzedania XCR z manetką blokady na kierownicę model z 2008 roku. Używany był przez rok, teraz leży i się kurzy. Wyciągnięty elastomer ze środka żeby w zimę nie usztywniał się. Blokada działa, amor się ugina. Do zimówki w sam raz. Jak coś to PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 18 cm i 1 1/8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Pytanie najważniejsze: Piwoty czy Dysk??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Zapomniałem i o tym... piwoty. Nie aktualne, dostałem jakiegos starego RST za free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 16 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 to tak trudno kliknąć "zgłoś"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Wybacz, juz zgłosiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 17 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.