z0neee Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Heyhttp://allegro.pl/zestaw-hamulcowy-jagwire-linki-pancerze-2-kolory-i4956150514.htmlBędzie git? kurde nie wiem co wybrać do bb7 ;/ Chcę wydać maksymalnie 70złProszę bardzo o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Kable to żadna filozofia. Kup najlepszy, zamkniety system na jaki Cie stać. Może być teflonowany lub pre-lubryfikowany. Im lepsiejszy - czyli niestety przewaznie droższy - tym dłużej bedzie Ci Bebecz ładnie, bez zacięć chodzić... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 15 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 "Giza by Jagwire"Co to w ogóle ma być?Bo na moje, to nie wart złamanego grosza szajs z Chin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soviec Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Pare lat miałem jagwire i chodziło. Teraz złapało troche rdzy, ale sie nie dziwie. Będę kupować nowe, prawdopodobnie te jagwirki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 15 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Jagwire (ten oryginalny) jak najbardziej tak, ale nie jakiś "Giza by Jagwire".Niestety, prawo chińskie pozwala na takie twory i jak się ktoś nie obuduje odpowiednimi obostrzeniami, zapisami i zastrzeżeniami, to małe, sprytne, żółte ludziki szybko to wykorzystają. I będą doić, aż do bólu. A co najlepsze całkiem legalnie...I co zrobisz, jak nic nie zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 (edytowane) http://www.ibuyla.com/product/1781009768/Giza_by_JW_the_Jagwire_colored_line_pipe_Kit_8_color_woven Niby logo Jagwire jest, ale wszędzie dookoła same chińskie krzaczki Jak już linki i pancerze podrabiają to niedługo strach będzie dętkę kupić Za 70 zł powinieneś znaleźć "normalne" Jagwire w kartonowym opakowaniu, a nie chińskie OEM-y. Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Herman88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 A jakie mają być krzaczki przy Jagwire, skoro to firma z : http://jagwire.com/pages/contact Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Racja. W sumie większość rowerowych gratów jest made in Taiwan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistan Napisano 1 Października 2020 Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Proszę, pomóżcie wybrać jakiś sztywny pancerz, odpowiedni do BB7, dostępny w kraju. Mam hamulec Avid BB7. Założony jest zwykły pancerz który wygina się na wszystkie strony przy hamowaniu. Poprowadzony jest bez żadnych naddatków czy też łuków, a mimo to wygina go. Chciałbym założyć jakiś sztywny pancerz, który nie będzie się zbytnio poddawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Października 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2020 Aktualnie przy BB7 mam pancerze Shimano i jest w porządku. Przy Hayesach MX-2 mam pancerze Accent i też wszystko działa dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi