dudekrider Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Witam, Rozkręciłem mojego XCM i nie mogę skręcić teraz dolnych lagów ze szpilą bo mi się ona obraca w środku a nie mam jak jej przytrzymać. Pomóżcie co zrobić ???? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Sprężynę wyjmowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudekrider Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 To dziwne, nie powinno tak się dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis1906 Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Powinno i właściwie to nic nadzwyczajnego . Jeżeli masz regulację wstępnego ugięcia sprężyny do utwardź amortyzator na max , a jak to nie zadziała to zamontuj wideł w rower , poproś kogoś żeby docisnął do dołu amortyzator a Ty w tym czasie skręcaj, ten typ tak ma... Pozdrawiam Edytowane 15 Stycznia 2015 przez matis1906 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 15 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Powinno i właściwie to nic nadzwyczajnego . Nie powinno ale to faktycznie nic nadzwyczajnego, trzeba go skręcać na ugiętym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Czasami przy ugięciu tez się obkreca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudekrider Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 ACTIVIA Właśnie też się obraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 A masz ty to wkręcone http://activia.sgl.pl/cena/czesci-zamienne-suntour/nakretki/popychacza-sprezyn_nakretka-podkladkowa-pod-dolne-lagi-amortyzatorow-suntour-xcm-xct/384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudekrider Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 W XCM 29' tego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi