Gość Kamil Napisano 15 Stycznia 2015 Napisano 15 Stycznia 2015 witam mam pytanie mam 185 cm wzrostu i wagę 80 kg czy rower kross level a6 będzie dla mnie za mały ? głównie jeżdżę po asfalcie, ale też czasami po górach. I drugie moje pytanie czy opłaca się do tego roweru do łańcucha montować spinkę i czy jest to bezpieczne przy szybkiej jeździe ? proszę o odpowiedź
alagor96 Napisano 15 Stycznia 2015 Napisano 15 Stycznia 2015 Zależy od rozmiaru ramy, nie od modelu. Spinka jest bezpieczna.
alagor96 Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 Według tego co pisze Kross może być nawet zbyt duży, ale ja myślę, że powinien być ok.
Rove Napisano 5 Lutego 2015 Napisano 5 Lutego 2015 Przy tym wzaroście celowałbym w ramę 18 lub 19 do przymiarki na której bedzie Ci slepiej i wygodniej,msuiałbyś się przejechać,spróbowac obydwóch rozmiarów.
Pytanie
Gość Kamil
witam
mam pytanie mam 185 cm wzrostu i wagę 80 kg czy rower kross level a6 będzie dla mnie za mały ? głównie jeżdżę po asfalcie, ale też czasami po górach.
I drugie moje pytanie czy opłaca się do tego roweru do łańcucha montować spinkę i czy jest to bezpieczne przy szybkiej jeździe ? proszę o odpowiedź
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.