BrunoWarszawa Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 (Jeśli temat jest w złej kategorii, proszę o przeniesienie)WitamWiem, że jest temat dotyczący "Tras rowerowych", ale chciałbym zapytać czy znacie jakieś miejsca w Warszawie lub okolicach stricte do "skakania" na rowerze?Jakieś skate parki czy usypane z ziemii hopki, tzw. dirty? Ewentualnie mocniejsze trasy xc / enduro?Interesują mnie też "przeszkody naturalne" jak schodki czy "wyschnięte" fontanny lub niekryte baseny (o ile w Warszawie są takowe Może ktoś się natknął na coś interesującego. Do tego dobrze by było, gdyby te obiekty były w otoczeniu ciekawego krajobrazu.Ja ze swojej strony mogę polecić:- Skate park przy Biedronce na Tarchominie,- Skate park pod wiaduktem przy M1 w Markach,- Dirt w okolicach cmentarzu powązkowskiego (wojskowy, od strony Woli),- i oczywiście trasę XC przy WAT.Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 W przyklejonym spisie tras mtb na 4 stronie napisałem gdzie mniej więcej znajduje się leśna miejscówka w Wesołej/Starej Miłosnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magura2004 Napisano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 http://www.ekstremalne.pl/miejscowka,id_546.html Mają go rozbudowywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.