Skocz do zawartości

[wyprawa] Śląsk-Bałtyk

CADES4

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

z tej strony Mateusz. na razie krótko i na temat a jak będzie odzew (najlepiej na PW) to więcej szczegółów.
Szukam kompanów na wyprawę Śląsk- Bałtyk. Jestem z okolic Jaworzna i chciałbym w tym roku zrealizować jeden z podróżniczych celów jakim jest wyjazd nad morze rowerem. Wszystkie szczegóły do ustalenia by każdy miał jak najwięcej korzyści.
Pozdrawiam

Cześć!

z tej strony Mateusz. na razie krótko i na temat a jak będzie odzew (najlepiej na PW) to więcej szczegółów.

Szukam kompanów na wyprawę Śląsk- Bałtyk. Jestem z okolic Jaworzna i chciałbym w tym roku zrealizować jeden z podróżniczych celów jakim jest wyjazd nad morze rowerem. Wszystkie szczegóły do ustalenia by każdy miał jak najwięcej korzyści.

Pozdrawiam

A coś więcej ;-)

Bardziej asfalt głównymi DK, czy poszukiwanie fajnych przeskoków przez lasy ? :)

A coś więcej ;-)

Bardziej asfalt głównymi DK, czy poszukiwanie fajnych przeskoków przez lasy ? :)

Trasa zdecydowanie do ustalenia by każdy czuł się dobrze, a nie był pod presją. 

Osobiście wolę leśne przeskoki niż asfalt i główne drogi ;)

Jestem nastawiony na spokojne tempo niż szarżowanie w dwa dni lub krócej ;)

Trasa zdecydowanie do ustalenia by każdy czuł się dobrze, a nie był pod presją.

Osobiście wolę leśne przeskoki niż asfalt i główne drogi ;)

Jestem nastawiony na spokojne tempo niż szarżowanie w dwa dni lub krócej ;)

Preferujesz jakis konkretny termin?:)

Jest około 630 km w jedną stronę :)

Więc jeżeli jest opcja powrotu na kołach to dwa tygodnie są według mnie w porządku. Jeżeli wybierzemy pociąg to myślę, że w okolicach tygodnia zdąży się przejechać;)

Ok, źle zrozumiałem :) myślałem ze 2 tyg w jedna stronę ;) napisze jeszcze do znajomego, i będziemy w kontakcie ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Cześć!

Pozdrawiam

Hej, 

ja z kolei jestem z Dąbrowy Górniczej i też z miłą chęcią wybrałbym się na taką wyprawę. 

Czy temat jeszcze aktualny, czy umarł śmiercią naturalną ?

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

Cześć!

Pozdrawiam

Witam jeśli temat nadal aktualny , od dawna planuję wyjazd nad morze na rowerze  druga połowa lipca jest ok, jestem z Dąbrowy Górniczej .

• 1 miesiąc temu...

Witam wszystkich!
dziękuje tym, którzy wyrazili zainteresowanie, wszystkie wpisy przeczytałem jednak u mnie musiała nastąpić pewna zmiana... wyjechałem zagranicę na dłuższą wycieczkę w połączeniu z pracą, jednak wracam 26.08 i zamierzam spełnić swój cel na początku września! Jeżeli ktoś ma czas w tym terminie to proszę o odzew. Wszystko do ustalenia;) 
Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...