nikonadrian Napisano 14 Stycznia 2015 Napisano 14 Stycznia 2015 Witam. Po zimie czas na zmianę opon w moim MTB. Od 2 dni zgłębiam temat przewertowałe miliony postów i niemogę się zdecydować. Jeżdżę 70% Asfalt 30% Teren. Rozważam pomiędzy oponami: -Geax SAGUARO -Schwalbe Smart SAM -Maxxis Crossmark 1 -Continental Race King Chyba ,że macie jakieś lepsze propozycje ? Zależy mi głownie na tym aby podczas jazdy po utwardzonej powieżchni nie było bicia pomiędzy klockami jakbym traktorem jechał. (aktualnie tak mam) Przydały by się niewielkie opory toczenia i możliwie duża prędkość do rozwinięcia po płaskim terenie. Możliwie niewielka masa i wytrzymałośc na przebicia. Wiadomo opony idealnej nie ma ale szukam kompromisu pomiędzy wymienionymi wyżej cechami. Z początku szukałem semi-slick lecz z tego co czytałem nie są wcale takie świetne.
pawelb Napisano 14 Stycznia 2015 Napisano 14 Stycznia 2015 Nie napisałeś jakie koło i pomyliłeś działy Maxxis Ikon kevlar 26x2.2 mam do sprzedania jakbyś brał pod uwagę, szczegóły na pw.
Fenthin Napisano 14 Stycznia 2015 Napisano 14 Stycznia 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.