Ziemko Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Unibike zawsze był tej samej maści. Zmienia się tylko wzór. Mój wygląda tak http://katalog.bikeboard.pl/produkt,2013,rowery,11394 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baz Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Malowanie jest takie same od kilku lat ale widzę że zmodernizowali ramę od modeli evo jest już taperowana główka. Ciekawe czy waga ramy to nadal 2,5kg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Malowanie jest takie same od kilku lat ale widzę że zmodernizowali ramę od modeli evo jest już taperowana główka. Kolor EVO może i został szary jak poprzednio, ale sposób malowania w roczniku 2015 zmienił się bardzo na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Negator Napisano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Rama 17 jest wygodna, pozycja mi odpowoada, ale gdy stopa zsunie się do przodu przy ostrym skręcie ociera o koło. Czyżby za mała rama, jednak? Jak mam stopę prawidłowo ustawioną na pedale, jest dobrze, ale odleglość przy skręcie nie wielka. Przy 19" rura była za wysoko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi