aizbaM Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Witam. Chętnie kupię rower lub ramę Giant Anthem model nie ma znaczenia w rozmiarze XS (max. 15"). Rozważę również inne propozycje ale tylko i wyłącznie w rozmiarze XS (max. 15"). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Dla kogo ? W sensie dla dziewczyny ? I czy tylko Anthem ? M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aizbaM Napisano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Dla kogo ? W sensie dla dziewczyny ? I czy tylko Anthem ? M Tak, dla dziewczyny o wzroście 150 cm. Głównie interesuje mnie Anthem ale jak pisałem wcześniej rozważę każdą inna propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 No 150 to malutko ..... Jak masz ochotę to wbijaj przymierzyć , ale optymistą nie jestem ..co prawda nie masz daleko http://olx.pl/oferta/specialized-rumor-29er-nowy-CID767-ID8joXj.html M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikemike Napisano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Dostępna rama lub kompletny rower... http://www.aukcjoner.pl/gallery-demo/18970800.html http://www.aukcjoner.pl/gallery-demo/18970820.html Rama to model... Giant Anthem X2 Small 15,5 Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aizbaM Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Dowiedziałem się od polskiego dystrybutora że nie ściąga ram w tym rozmiarze na nasz rynek, także myślę że ciężko będzie coś znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Mam ramę Cube Access GTC WLS w rozmiarze 16", to wersja damska (czyli malowaniem się różni). Wszak to hardtail ale może byłbyś zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aizbaM Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Mam ramę Cube Access GTC WLS w rozmiarze 16", to wersja damska (czyli malowaniem się różni). Wszak to hardtail ale może byłbyś zainteresowany. Dziękuję za propozycję ale sztywniak jest już w stajni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.