mapmen Napisano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Daj sobie na luz z tą zmianą Shimano na B'Twiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom7 Napisano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 parmenides źle mnie zrozumiałeś wczytaj się W obecnym crossie w końcówce sezonu Dla mnie sezon skończył się w listopadzie w 2014 roku Druga sprawy to były treningi w plenerze. Nie ma się czym chwalić ale taki poziom chciałbym po prostu utrzymać lub troszkę zwiększyć do 32 km/h. Obecnie do pracy robię średnie rzędu 17-20 km/h bez napinki na luzie. Jak w maju osiągnę pułap 30 km/h to będę się cieszył. Dałem sobie na luz i nie ładuje się w szosowe buty i pedały. Mam pedały SPD sprawdzone buty po 3 sezonach jazdy- jeśli pokombinuje to z tymi B'Twinami które podobają mi się z wyglądu i są dość lekkie ale czy nie gorsze od obecnych nie znam się aż tak. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapmen Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Na nic się zda podobanie butów, lekkość i lepszość jak będą zwyczajnie niewygodne. Mi podpasowały Spece, a moja stopa nie akceptuje np. Bontragerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 A jakie są te Bontragery w porównaniu do Speców,wąskie,szerokie? Mi też pasują Spece,ale podobają mi się Bontragery,tylko nie miałem możliwości przymierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapmen Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Bonti mnie uciskały w kilku dziwnych miejscach. Nie jestem w stanie powiedzieć czegoś więcej na temat szerokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.