aga23450 Napisano 1 Stycznia 2015 Napisano 1 Stycznia 2015 Zastanawiam się nad kupnem dobrze wyposażonego miejskiego roweru. Jego przeznaczeniem ma być jazda rekreacyjna. Na rowerze jeżdżę bardzo często. Znalazłam na allegro jeden za 1199zł. I teraz pytanie - czy opłaca się go kupić? Inne rowery w tych cenach oferują amortyzator widelca + 3 biegi, więc trochę słabo. Link do roweru: http://allegro.pl/kompletny-aluminiowy-rower-miejski-28-7-biegow-i4913167959.html
SpinDoktor Napisano 2 Stycznia 2015 Napisano 2 Stycznia 2015 Nie wiem ile obecna Mifa ma wspólnego z przedwojenną, której ceny za odrestaurowany rower są wyższe niż tego co podałeś. Rower bardzo fajnie wyposażony, do jazdy po w mieście więcej nie trzeba - dojezdzam codziennie do pracy i chętnie bym starego Gianta gsr wymienił na taki :-)
aga23450 Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Napisano 12 Stycznia 2015 Tak, jak w temacie. Zaznaczam, że rower będzie przeznaczony do codziennej jazdy rekreacyjnej. Jak na razie czaję się na ten model (wprawdzie na tej aukcji za 1299zł, ale na innej za 1199zł): http://allegro.pl/mifa-niemiecki-damski-rower-miejski-jak-gazelle-i4958209861.html Załączam zdjęcie roweru, gdyby komuś nie chcaiło się wchodzić w link. Jeżeli macie jakieś inne propozycje, piszcie.
aga23450 Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Napisano 12 Stycznia 2015 @MaciejRutecki - Niestety tak, chciałabym uzyskać trochę więcej rad na ten temat. Nie chcę wyrzucić pieniędzy w błoto - z racji tego, że mam dopiero prawie 17 lat, chodzę do szkoły i nie pracuję, muszę odkładać każdy grosz. To by było naprawdę dołujące, kiedy okazałoby się, że zbieram pieniądze przez 10 miesięcy, odkładam jak tylko mogę i ze swojej niewiedzy kupię złoma, który rozleci się po dwóch dniach. Chciałabym mieć rower który w tej cenie jest możliwie jak najbardziej wyposażony (ale wiadomo, cudów nie oczekuję). Zakładam temat dlatego, żeby dowiedzieć się, czy są inne, ciekawsze propozycje w tej cenie prócz tego modelu.
MikeSkywalker Napisano 12 Stycznia 2015 Napisano 12 Stycznia 2015 Ale po co się tłumaczysz, nie lepiej było odświeżyć tamten temat? Rower za tą kwotę nie rozleci się po dwóch dniach, jakikolwiek by nie był.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.