bobbudowniczy Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Witam. Parę dni temu założyłem nowe hamulce m615 do swojego singla. Działają świetnie ale mają jeden feler. chodzi o bardzo wygięty przewód zasilający zacisk. Hamulce przyjechały do mnie poskładane w sposób przedstawiony z zdjęciu: co powoduje, że przewód znacznie wystaje poza obrys widelca. moje pytanie brzmi: Czy gdybym chciał zamienić miejscami przewód zasilający i odpowietrznik (i tak będę skracał przewody więc od razu zrobię to od dołu) będę potrzebował czegoś więcej niż oliwki, którą dostałem w zestawie oraz czy odpowietrznik wykręcę bez problemu kręcąc w lewo jakbym go otwierał podczas odpowietrzania? To moje pierwsze woje z hydrauliką więc wybaczcie laickie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Z tego co pamiętam to nie bo ja u siebie założyłem właśnie odwrotnie. Powyżej masz przewód w krótszym a poniżej w dłuższym. I z tego co wiem można to swobodnie zamienić, ja przynajmniej nie pamiętam by jakiś był problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi