porcelanowy Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Powitoł Zamknięto wątek ogólnodruciarski (szkoda) więc pozwolę sobie wrzucić w oddzielny (*) Jak napompować prestę gdy mamy tylko końcówkę do samochodowego: Tak proste, że aż mi głupio że na to nie wpadłem (*) jeśli Silnoręcy uznają, że lepiej podpiąć pod inny temat to prosiłbym o przeniesienie Senks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 12 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 (edytowane) A to jakaś nowość jest? Gorzej tylko, jak ktoś ma aluminiowe nakrętki. PS. też nie pojmuję, dlaczego zamyka się takie fajne wątki. Takie drobne porady nawet nie nadają się do działu "Zrób to sam". Pisałem kiedyś w tej sprawie do moderacji, ale nikt nie raczył się tym zająć. Edytowane 12 Stycznia 2015 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Bo administracja chce, aby na tym forum był porządek, a nie takie niechlujstwo jak na innych. Oraz żeby wątki było informatywne, bo forum to w pewnym sensie encyklopedia. Takie odpowiedzi kiedyś dostałem - niektórzy admini/modzi są bardziej liberalni inni mają na tym punkcie chopla Tylko szkoda, że chyba większość użytkowników ma inne zdanie odnośnie funkcji forum i tych zasad. No ale cóż zrobisz... forum to własność prywatna, więc "wolnoć Tomku w swoim domku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hobson Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 A to jakaś nowość jest? Dla mnie nowość, tego patentu nie znałem, a może się kiedyś przydać. Thanks, OP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Powitoł A to jakaś nowość jest? No dla mnie nowość. A zagwozdkę miałem niezłą, jak przed ostatnią jazdą okazało się, że z tyłu kapeć a jedyna dętka która została mi w spadku po którychś kołach ma prestę A druciarstwo warto otworzyć bo nie każdy patent zasługuje na oddzielny wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Nowość, nie nowość... Jakie to ma znaczenie? Ja tego nie znałem i wiele osób pewnie też nie a w przyszłości może się przydać. Dawać więcej takich "patentów" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu2410 Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Potwierdzam nie znałem a może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawoj Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Też bym wrzucił parę rzeczy do "druciarstwa", ale na wątek sie one nie nadają, więc na razie zostawiam patenty dla siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Oprócz tego patent na zawiązaną dętkę w miejscu przebicia i można jechać dalej bez łatek, bez dętki itd. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez realkrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Sprytne Chociaż sporo ludzi i tak nigdy tych nakręteczek nie zakłada, moje z marszu lecą do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 19 Lutego 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Bo administracja chce, aby na tym forum był porządek, a nie takie niechlujstwo jak na innych. Oraz żeby wątki było informatywne, bo forum to w pewnym sensie encyklopedia. Takie odpowiedzi kiedyś dostałem - niektórzy admini/modzi są bardziej liberalni inni mają na tym punkcie chopla Tylko szkoda, że chyba większość użytkowników ma inne zdanie odnośnie funkcji forum i tych zasad. No ale cóż zrobisz... forum to własność prywatna, więc "wolnoć Tomku w swoim domku" Temat ponownie otwarty. Można pisać. http://www.forumrowerowe.org/topic/144710-druciarstwo-najwieksze-rowerowe-druciarstwo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi