Lolkus99 Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Witam wszystkich nie dawno kupiłem Marzocchi DJ3 2006r .Moje pytanie jest następujące czy da się zmiększyć go , nie jest to powietrzna wersja tylko sprężynowo-olejowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 12 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Na pewno nie masz tam asysty powietrza? Może to nie jest DJ3? Oś sztywna czy pod miękką?W wersji z asystą to chłopaki wyjmowali jedną ze sprężyn i odpowiednio ustawiali ciśnienie pod wagę.W wersji olej/sprężyna nie ryzykowałbym wyjmowanie jednej ze sprężyn bo będzie za miękki i na byle dropiku będziesz go dobijał. Pozostaje wymiana sprężyn. Pisz do Piotrka (ACTIVIA) - on ma na stanie sporo sprężyn. Zmierz długość, średnicę zewnętrzną/wewnętrzną i grubość drutu i działaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lolkus99 Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 A jest jakaś może opcaj żeby go na powietrzny przerobić ? Dla mnie było by to najlepsze bo bym idealnie pod siebie i trase go dopasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 12 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 jest, tylko musiałbym go widzieć i miec w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lolkus99 Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 A jak bym porobił fotki albo jakieś krótkie wideo nagrał ? Jak mam nagrać film albo fotki zrobić to napisz co mam w nim/nich ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 12 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 To w takim razie poprzestań na wymianie sprężyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi