Piotrek1991 Napisano 11 Stycznia 2015 Napisano 11 Stycznia 2015 Witam. Mam dla was pytanie odnośnie kupna roweru. Chce przeznaczyć na rower max 1500- 2000 zł i mam właśnie dylemat bo nie wiem gdzie za bardzo iść żeby dobrze mi doradzili. Czy kupić rower przez internet lub iść do sklepu. Czy taniej bedzie kupić rower teraz w okresie zimowym czy to nie ma znaczenia. Chce jeździć raczej po płaskich terenach i utwardzomych drogach ( asfalt itp), żeby miał duże opony. Mam niestety problemy z kręgosłupemi zależy mi także żebym był wyprostowany na siodle
marfalc Napisano 11 Stycznia 2015 Napisano 11 Stycznia 2015 Warto teraz kupić można chwycić niezłą obniżkę.Jeśli będziesz jeździć głównie po asfalcie to miejski lub treking.Mnie sprzedawca w stacjonarnym opuścił o ok 300 zł.
Fenthin Napisano 11 Stycznia 2015 Napisano 11 Stycznia 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.