Grisza Napisano 11 Stycznia 2015 Napisano 11 Stycznia 2015 Witam , kupiłem okazyjnie ramę z damperem DNM torch , brak napisów itp. szukałem po necie ale nic nie znalazłem.Rama nigdy nie używana czyli nowa,.Rower ponoć był cały na XT w ramie był suport bb-un72., waga gołej ramy to 3,85 kg.Po złożeniu wyszło 14,5 kg trochę ciężki porównując wagę na poprzedniej ramie 11.5 kg.Teraz drugie pytanie o długość montażową dampera ,na tym akurat się nie znam i nic nie znalazłem w sieci na temat tego co mnie interesuje, chodzi o dziurki do montażu na zdjęciu widać zamontowany damper i jego długość to 165 mm, mierząc od dziurki która jest na samej górze wychodzi mi 180 mm, czy mogę tam zmieścić amor o rozstawie np. 185 mm lub190 mm.Raczej geometria się nie zmieni.Pozdrawiam Podaje więcej zdjęć Fakt na pierwszy rzut wygląda na marketowca
erzurum Napisano 11 Stycznia 2015 Napisano 11 Stycznia 2015 widziałbym tą ramę w siódmej części "powrotu do przyszłości"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.