KONAbiker Napisano 16 Lipca 2006 Napisano 16 Lipca 2006 Tak jak w temacie. Szprychy to niby nie taki wielki wydatek, ale ostatnio zaplatałem sobie koło i wsadziłem trochę droższe. Stąd moje pytanie, czy szprychy ze starego koła z piastą shimano deore 475 pod tarcze będą pasowały do piasty xt, też pod tarcze? A mówiąc krótko, czy wysokość kołnierza w obu tych piastach jest taka sama?
orlenplock Napisano 16 Lipca 2006 Napisano 16 Lipca 2006 Nowe koło i stare szprychy?? Nie!! To się nie uda.
KONAbiker Napisano 16 Lipca 2006 Autor Napisano 16 Lipca 2006 Ale chodzi mi tylko o takie szprychy, które kupiłem jakieś 3 tygodnie temu po 2zł za sztukę. 64zł to zawsze jakaś oszczędność, nie?;p
sebekfireman Napisano 17 Lipca 2006 Napisano 17 Lipca 2006 Nowe koło i stare szprychy?? Nie!! To się nie uda. EEE jak to się nie uda. Był już taki temat i większości się udawało i nic się nie działo. A szprychy pasować raczej powinny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.