frigodaw Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Pytałem się ostatnio na chacie jak dodać sygnaturkę do komentarzy. Okazało się że nie mogę tego zrobić przez swoją "rangę". Wie ktoś gdzie są rozpisane te forumowe stopnie i kiedy będę mógł ową sygnaturkę dodać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Do jakich komentarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frigodaw Napisano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Sygnaturkę zwykłą. Jakiś wpis co będzie pokazywał się niezależnie pod każdą moją wiadomością/komentarzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frigodaw Napisano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Teraz coś mi się wyświetla, ale to robota admina, bo zapytałem się go czemu tak jest i on ze swojego poziomu coś wrzucił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.