newsky Napisano 10 Stycznia 2015 Napisano 10 Stycznia 2015 Cześć, Przymierzam się do zakupu Krossa Level B6. Niestety miałem okazję tylko przymierzyć się do B4 rozmiar S (17'') i rama jest prawie na styk. Patrząc na fotki obu modeli: - B4 2014 - rama górna od główki do piasty idzie niemal w jednej linii przez całą długość - B6 2014 - rama tworzy kąt przed rurą podsiodłową - przez to wydaje mi się że jest wyżej umiejscowiona przy rurze podsiodłowej Mam spory dylemat, ponieważ mam 173cm wzrostu i jakieś takie krótkie nogi i na 17'' moje krocze jest prawie na styku z ramą, a z racji tego iż chcę zakupić B6 17'' mam wielkie obawy... Proszę o pomoc jeżeli ktoś przymierzał lub przesiadał się z jednego modelu na drugi: czy jest różnica wysokości od podłoża do części środkowej górnej ramy, tam gdzie na stojąco można zawadzić kroczem...)?
arek_wro Napisano 10 Stycznia 2015 Napisano 10 Stycznia 2015 Zdjęć nie ma co porównywać, bo pokazują różne rozmiary. Oba rowery mają tę samą geometrię.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.