jogi109 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Witajcie. Kiedys był temat, w którym rozwinęła się ostra dyskusja o to, w którą stronę skręci rower jeśli zacisnelibyśmy hamulec tarczowy bez trzymania kierownicy. Potrzebuję go odnaleźć. Nie jest na sto procent pewien czy to było na tym forum, ale liczę na pomoc. Z tego co pamiętam miał on około 5, albo około 20 stron . Wiem, ze tam odpowiadałem, ale niestety nie ma go w "mojej zawartości". Pomóżcie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 http://www.forumrowerowe.org/topic/159684-fizyka-nieco-wektorow-w-hamulcach-tarczowych/page-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Dziękuję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 10 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 specjalnie dla Ciebie tamten wątek otworzyłem a ten zamykam. I użyj szukajki w przyszłości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Hehe, nie cza było potrzebowałem tylko tych treści, w tym moich postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.