Lucas76 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Witam,jak w temacie, ale wydaje mi się, że mam problem z tulejami ślizgowymi.Nie pamiętam jaki to model Duro, ale dolne lagi i korona wyglądają tak: Po dzisiejszym rozebraniu do czyszczenia mojego amorka, mam wrażenie, że tuleje ślizgowe opadły w głąb dolnych goleni o jakiś 1 cm od góry.Dodatkowo zauważyłem luz przód-tył przy zaciśniętym przednim hamulcu.Stąd pytanie, jest możliwe obsunięcie ślizgów, czy ten model tak ma?Rozebrałem dziś innego Duro (od brata) i tam tuleje ślizgowe są normalnie w górze...zdjęcie z mojego środka Edytowane 9 Stycznia 2015 przez Lucas76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wrzuć jakieś linki do zdjęć o "normalnym" rozmiarze, bo nawet w okularach nic nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Poprostu przy ostrej jeździe ślizgi ci zeszły. Wyrobila się ta oprawka tuleji. Brak smarowania. Ze 2 szt. Używek w BDB stanie może bym znalazł. Gdybyś chciał to mogę ci podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas76 Napisano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 No nie ukrywam, ze przydalyby sie te inne tuleje. Bede wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Moim zdaniem one nie mogą się zsunąć, maja na górze kołnierze które to uniemożliwiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Wydaje mi sie że ta oprawka na której jest teflon mocno się wyrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas76 Napisano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Zastanawiam sie czy nie sprobowac delikatnie jakims pretem od dolu je przesunac do gory....? A co do tego drugiego, któreo wczoraj rozebrałem, to był taki: Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Lucas76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
machinehead Napisano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 Wow... to Sutour NS? dobre archeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi