Skocz do zawartości

[Kozospij] Wspólny przemyt z Juesej.

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Kłaniam,

Pacjent:

http://store.trekbikes.com/product/bontrager+chupacabra+tire.do?from=Search

Proszę o wstępne deklaracje ile-komu.

Będę monitorował stan i jak tylko zmieni się na "In Stock" chciałbym zamawiać, jakoże moze to być towar chodliwy w ograniczonej ilości dotępney...

Wykonam kilka emalii, zadeklaruję nas jako Klub I zobaczymy czuy Allmighty TREK zechce coś upuścić.

Proszę o dopisywanie ksywy i ilości wraz z kopiowaniem poprzednich zainteresowanych, tak abyśmy mięli kompletną, apdejtowaną listę.

Postaram się wywiedzieć koszty przesyłkowe I czy przypadkiem Trek USA nie zastzrega wysyłek poza Hamburgerowo.

Anyłej...

Ivan   x2

Szacunek...

I.

• Mod Team

Kurcze, z oponami nie powinno być chyba większych problemów.

Ostatecznie nie zakupiłem Rock'n'Road, ale Bruce Gordon nie robił żadnego problemu i nawet przesyłkę z USPS mi skalkulował.

Nic to, najwyżej będzie trzeba poczekać, aż pojawią się w Europie.

PS. I jeszcze tak na marginesie. Porównujemy tu niejednokrotnie dostępność oraz ceny szeroko pojętego rowerowego dobra i jak trafiam na podobne dyskusje, to aż mi się krew gotuje i chciałoby się tym goopkowatym Hamburgerom coś brzydkiego napisać.

Ivan x2
adamos x1
yarr x2

Itr x1

Prubój próbuj Ivan !!!

Jak nie chcą do nas wysyłać to może jakimś Polamerem spróbujemy? 

W sumie to te" Innowy" za trzydzieści  pięć dolarów też można pewnie za ich pośrednictwem ciągnąć

Albo napiszmy do Garego albo Bontragera że by nam w gazetę zawinął i wysłał bo nas korpopolityka męczy.... :) podobno są wyluzowani,  ale chyba nie aż tak... chociaż  Ruch Stali powinien wzbudzać sympatię :)  Macie jakieś fejsy buki czy inne metody nacisku :)

Kurcze ta opona to prawie kosztuje jak dwie i pół opony do mojego auta... wrrr

• Mod Team

No się obaczy...

W najgorszym wypadunku poczekamy...

Ja to już nawet przestałem czytać te radosne trata-ta-tam od Hamburgerów, jacy to oni są zayebyści a cała reszta Świata to ubodzy krewni i znajomi królika... Szkoda zdrowia i nerwów...

Z drugiej strony szlag trafia jak widzisz ramę w Hamburgerowie za 750 zielonych (N9) a w JuKeju za 850, ale funtów, co daje delikatnie mówiąc 1150USD...

Czekamy, maile posłane...

Szacunek...

I.

• Mod Team

To nie jest raczej kwestia optymizmu, tylko dostępności.

W Jeseju jest, lub zaraz będzie, w Juro? Może za pół roku? Może wcale?

Cena po doliczeniu przesyłki i VAT - nawet biorąc pod uwage, że to "tylko" 20% w UK, a było nawet 12% w pewnym momencie i to za mojej kadencji tutaj) - będzie porównywalna do lokalnej, o ile patrz ostatnia fraza 2 linijki do gory :(

Szacunek...

I.

• Mod Team

Jeśli masz na myśli, czy paczki powyżej pewnej śmiesznej, zadeklarowanej wartości podlegają procedurom celnym, to tak, zaglądają.

Dobra sprawa jest tylko taka, że dotychczas pomimo rozmaitych, również dużych zakupów nie trafiłem na żądną kategorię obciążoną ocleniem.

Za to VAT niemal zawsze...

Szacunek...

I.

PS

Przypomniało mi się, że w klubie mamy Kapitana Hamerykę, Oryginalnego Hamerykańskiego Hamburgera. Właśnie rozpoznaję plan B, czyli zakupy przez niego/jego znajomych, rodzinę itp...

• Mod Team

Przypomniało mi się, że w klubie mamy Kapitana Hamerykę, Oryginalnego Hamerykańskiego Hamburgera. Właśnie rozpoznaję plan B, czyli zakupy przez niego/jego znajomych, rodzinę itp...

Nie jestem 100% pewien czy zapis działa także w UK, ale jeśli rodowity Hamburger, to może sobie w ramach tzw. "mienia przesiedleńczego" wszelkie graty ściągnąć (czyt. najlepiej przesłać przez rodzinę - żeby bezpośrednio ze sklepu nie szło). I wtedy wszystkie te urzędy ściągające haracze mogą mu naskoczyć. :)

• Mod Team

Bastards :verymad:

Dear Sebastian,

Thank you for contacting the Trek Store. I’m afraid we are not shipping outside of the US at this time. You will need to be in contact with your local Trek retailer for availability.

I apologize for the inconvenience.

Kind regards,

Trek Store Customer Service

801 W. Madison

Waterloo, WI 53594

Customer Service: 1-800-585-8735 (8:30am - 5:00pm CST M-F)

920-478-5615 Fax

Find Trek cycling apparel and accessories at: store.trekbikes.com

To find your local Trek Dealer:

http://www.trekbikes.com/us/en/find_a_dealer/

Ale jak się okazuje Plan B jest całkiem, całkiem do zrobienia :woot:

Hey Ivan.. no worries dude!! Happy to help if I can.. what are you after exactly??

Czyli ciągle czekamy na dostępność stomilowców a tymczasem zaczynam pertraktować z Kapitanem Hameryką :)

Szacunek...

I.

PS

Skoro Lord ostatnio zeznawał, że TREK UK nawet nie słyszał o Kozospijach, to obawiam się, ze ten w Polszy będzie wogóle do tyłu...

Ale nie zawadzi sprawdzić i tę drogę, w ramach Planu C...

Spytaj wojtas7...

Trek UK wczoraj jeszcze nie wiedział kiedy Czupsy się pojawią, ALE SIĘ POJAWIĄ, póki co dostępne są Hodag'i za £89.99(26x3.8TLR, 60TPI, 1244g).

POZDRo-:ver

p.s.: dzięki serdelczne ale ja na razie poczekam z Czupsami...najwcześniej będę ich potrzebować na lipiec :/

"Polski" Trek będzie mieć jak będzie je mieć Trek jUKejski, gdyż obecnie rodzime sklepy są zaopatrywane z tego samego magazynu a Rodacy obsługujący infolinię Trek'a siedzą za biurkami w Milton Keynes, UK ;)

Hahaha, Twoja stopka is soo british, mate :D  Nie zdziwiło by mnie gdyby to fakt, nie reklama...

Plan A: nie pasuje mi nie tylko ze względu na zamierzchłe deskorolkowanie(choć po mym ostatnim chrzcie brałbym co innego), ale jak będziesz mieć szczegóły cenowe to daj znać. A nóż, widelec, amortyzator? 

• Mod Team

Hahaha, Twoja stopka is soo british, mate :D

Nie ma się co śmiać karwakaffka.

Ja jeszcze pamiętam te aresztowania w Birmingham, tych od płynnych bomb, jeszcze jak byłem w UK.

Ale teraz to praktycznie rok w rok MI-5 jakichś "planistów" zawija. I to pod Waszym nosem.

Na moje, to jest coraz gorzej.

Bo co komu liberalne media szkodzą? W dodatku w środku Europy?

Sorry za OT. :)

• Mod Team

Kłaniam,

Kolejny apdejcik.

Opcja przez rodzicieli Kapitana Hameryki potwierdzona i do zrobienia :)

Aczkolwiek pojawił sie bardzo kuszacy Plan A wersja 1.1. Inny klubowicz ma firmę która ciagnie z Hamburgerowa kontenery z jakimiś klamotami. Jeśli nie śpieszy nam się i chcielibysmy zminimalizować koszty przerzutu przez Wielką Sadzawkę moze to być opcja, gdyż kosztowałoby mnie to przysłowiowego bronka za przyszługę :)

Będę infomrował jak się tak to-to będzie rozwijać...

Szacunek...

I.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...