Mod Team IvanMTB Napisano 9 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Kłaniam, Pacjent: http://store.trekbikes.com/product/bontrager+chupacabra+tire.do?from=Search Proszę o wstępne deklaracje ile-komu. Będę monitorował stan i jak tylko zmieni się na "In Stock" chciałbym zamawiać, jakoże moze to być towar chodliwy w ograniczonej ilości dotępney... Wykonam kilka emalii, zadeklaruję nas jako Klub I zobaczymy czuy Allmighty TREK zechce coś upuścić. Proszę o dopisywanie ksywy i ilości wraz z kopiowaniem poprzednich zainteresowanych, tak abyśmy mięli kompletną, apdejtowaną listę. Postaram się wywiedzieć koszty przesyłkowe I czy przypadkiem Trek USA nie zastzrega wysyłek poza Hamburgerowo. Anyłej... Ivan x2 Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 9 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Ivan x2adamos x1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Ivan x2adamos x1yarr x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 ... heh... Może być mały falstart... Dokopałem, że nie chcą wysyłać poza Stany Poślę im emalię i zobaczę czy się ugną... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 9 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Kurcze, z oponami nie powinno być chyba większych problemów.Ostatecznie nie zakupiłem Rock'n'Road, ale Bruce Gordon nie robił żadnego problemu i nawet przesyłkę z USPS mi skalkulował.Nic to, najwyżej będzie trzeba poczekać, aż pojawią się w Europie.PS. I jeszcze tak na marginesie. Porównujemy tu niejednokrotnie dostępność oraz ceny szeroko pojętego rowerowego dobra i jak trafiam na podobne dyskusje, to aż mi się krew gotuje i chciałoby się tym goopkowatym Hamburgerom coś brzydkiego napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Ivan x2adamos x1yarr x2 Itr x1 Prubój próbuj Ivan !!! Jak nie chcą do nas wysyłać to może jakimś Polamerem spróbujemy? W sumie to te" Innowy" za trzydzieści pięć dolarów też można pewnie za ich pośrednictwem ciągnąć Albo napiszmy do Garego albo Bontragera że by nam w gazetę zawinął i wysłał bo nas korpopolityka męczy.... podobno są wyluzowani, ale chyba nie aż tak... chociaż Ruch Stali powinien wzbudzać sympatię Macie jakieś fejsy buki czy inne metody nacisku Kurcze ta opona to prawie kosztuje jak dwie i pół opony do mojego auta... wrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 No się obaczy... W najgorszym wypadunku poczekamy... Ja to już nawet przestałem czytać te radosne trata-ta-tam od Hamburgerów, jacy to oni są zayebyści a cała reszta Świata to ubodzy krewni i znajomi królika... Szkoda zdrowia i nerwów... Z drugiej strony szlag trafia jak widzisz ramę w Hamburgerowie za 750 zielonych (N9) a w JuKeju za 850, ale funtów, co daje delikatnie mówiąc 1150USD... Czekamy, maile posłane... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo2 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Można przez osobę prywatną w US. Najlepiej przez rodzinkę. Mam znajomka który dorabia sobie w ten sposób ale on kasuje 10%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 @@IvanMTB, miałem właśnie napisać, że podziwiam Twój optymizm odnośnie sprowadzania gratów z faken juesej w przystępnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 To nie jest raczej kwestia optymizmu, tylko dostępności. W Jeseju jest, lub zaraz będzie, w Juro? Może za pół roku? Może wcale? Cena po doliczeniu przesyłki i VAT - nawet biorąc pod uwage, że to "tylko" 20% w UK, a było nawet 12% w pewnym momencie i to za mojej kadencji tutaj) - będzie porównywalna do lokalnej, o ile patrz ostatnia fraza 2 linijki do gory Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo2 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Ivan a czy w uk tez tak wnikaja i rozpakowuja paczki od prywatnych osob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Jeśli masz na myśli, czy paczki powyżej pewnej śmiesznej, zadeklarowanej wartości podlegają procedurom celnym, to tak, zaglądają. Dobra sprawa jest tylko taka, że dotychczas pomimo rozmaitych, również dużych zakupów nie trafiłem na żądną kategorię obciążoną ocleniem. Za to VAT niemal zawsze... Szacunek... I. PS Przypomniało mi się, że w klubie mamy Kapitana Hamerykę, Oryginalnego Hamerykańskiego Hamburgera. Właśnie rozpoznaję plan B, czyli zakupy przez niego/jego znajomych, rodzinę itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 9 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Przypomniało mi się, że w klubie mamy Kapitana Hamerykę, Oryginalnego Hamerykańskiego Hamburgera. Właśnie rozpoznaję plan B, czyli zakupy przez niego/jego znajomych, rodzinę itp... Nie jestem 100% pewien czy zapis działa także w UK, ale jeśli rodowity Hamburger, to może sobie w ramach tzw. "mienia przesiedleńczego" wszelkie graty ściągnąć (czyt. najlepiej przesłać przez rodzinę - żeby bezpośrednio ze sklepu nie szło). I wtedy wszystkie te urzędy ściągające haracze mogą mu naskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 mogę podpytać zaznajomionego dystrybutora Treka na Polskę, oni mają stronę www z podejrzeniem stanów na całą Europę. Centrala jest w UK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Bastards Dear Sebastian, Thank you for contacting the Trek Store. I’m afraid we are not shipping outside of the US at this time. You will need to be in contact with your local Trek retailer for availability. I apologize for the inconvenience. Kind regards, Trek Store Customer Service 801 W. Madison Waterloo, WI 53594 Customer Service: 1-800-585-8735 (8:30am - 5:00pm CST M-F) 920-478-5615 Fax Find Trek cycling apparel and accessories at: store.trekbikes.com To find your local Trek Dealer: http://www.trekbikes.com/us/en/find_a_dealer/ Ale jak się okazuje Plan B jest całkiem, całkiem do zrobienia Hey Ivan.. no worries dude!! Happy to help if I can.. what are you after exactly?? Czyli ciągle czekamy na dostępność stomilowców a tymczasem zaczynam pertraktować z Kapitanem Hameryką Szacunek... I. PS Skoro Lord ostatnio zeznawał, że TREK UK nawet nie słyszał o Kozospijach, to obawiam się, ze ten w Polszy będzie wogóle do tyłu... Ale nie zawadzi sprawdzić i tę drogę, w ramach Planu C... Spytaj wojtas7... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Trek UK wczoraj jeszcze nie wiedział kiedy Czupsy się pojawią, ALE SIĘ POJAWIĄ, póki co dostępne są Hodag'i za £89.99(26x3.8TLR, 60TPI, 1244g). POZDRo-:ver p.s.: dzięki serdelczne ale ja na razie poczekam z Czupsami...najwcześniej będę ich potrzebować na lipiec :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 polski dystrybutor Treka nie ma dostępnych tych opon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 ... to ja raczej wiem, pytanie kiedy będzie miał Kapitan Hameryka wstepnie powiedział TAK, dokrecam szczegóły, bedę informował na bieżąco... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 "Polski" Trek będzie mieć jak będzie je mieć Trek jUKejski, gdyż obecnie rodzime sklepy są zaopatrywane z tego samego magazynu a Rodacy obsługujący infolinię Trek'a siedzą za biurkami w Milton Keynes, UK POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 hehe... A TREK UK coś przebąknął Lordzie? Czy generalnie Echo-Na-Puszczy? Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 E-N-P Jaktylkocoś to będzie smarowane po całym Forum POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Uhmmm... No to ja dalej Plan A rozwijam... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Hahaha, Twoja stopka is soo british, mate Nie zdziwiło by mnie gdyby to fakt, nie reklama... Plan A: nie pasuje mi nie tylko ze względu na zamierzchłe deskorolkowanie(choć po mym ostatnim chrzcie brałbym co innego), ale jak będziesz mieć szczegóły cenowe to daj znać. A nóż, widelec, amortyzator? POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 11 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Hahaha, Twoja stopka is soo british, mate Nie ma się co śmiać karwakaffka.Ja jeszcze pamiętam te aresztowania w Birmingham, tych od płynnych bomb, jeszcze jak byłem w UK.Ale teraz to praktycznie rok w rok MI-5 jakichś "planistów" zawija. I to pod Waszym nosem.Na moje, to jest coraz gorzej.Bo co komu liberalne media szkodzą? W dodatku w środku Europy? Sorry za OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Kłaniam, Kolejny apdejcik. Opcja przez rodzicieli Kapitana Hameryki potwierdzona i do zrobienia Aczkolwiek pojawił sie bardzo kuszacy Plan A wersja 1.1. Inny klubowicz ma firmę która ciagnie z Hamburgerowa kontenery z jakimiś klamotami. Jeśli nie śpieszy nam się i chcielibysmy zminimalizować koszty przerzutu przez Wielką Sadzawkę moze to być opcja, gdyż kosztowałoby mnie to przysłowiowego bronka za przyszługę Będę infomrował jak się tak to-to będzie rozwijać... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.