arturex89 Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 Witam,Przymierzam się do kupna zjazdówki do maksymalnie 10 tyś. złotych. Szukałem u wielu producentów i znalazłem w przystępnej cenie taki o to rowerek: Canyon Torque Dhx Whipzonehttps://www.canyon.com/pl/mountainbikes/bike.html?b=3671Czy jest to dobra cena jak na taki rower? A może macie jakieś inne swoje typy w podobnej cenie? Z góry dziękuję za pomoc.
PawelSteinke Napisano 9 Stycznia 2015 Napisano 9 Stycznia 2015 Ciężko będzie znaleźć w tej cenie rower na podobnym osprzęcie - jest raptem parę marek o podobnej filozofii. Nasza zaletą jest również to, że obsługą Canyona w Polsce (gwarancje, wsparcie, ewentualny serwis) zajmuje się polski zespół - można do nas pisać i dzwonić.
jahoo84 Napisano 11 Stycznia 2015 Napisano 11 Stycznia 2015 Dla mnie jest to niesamowite że za tą kasę można kupić taki sprzęt, co innego jak chce się kupić dobry sprzęt do xc to za tą kasę wybitnego sprzętu się nie dostanie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.