mazi88 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Jestem administratorem strony http://www.kuzniawsiodelku.pl gdzie zostało opisane kilkanaście tras po których można się poruszać Kuźni Raciborskiej i jej okolicach.(Miejscowość na pograniczu województwa śląskiego i opolskiego) Większość tras prowadzi ścieżkami po których nie poruszają się samochody. Baza tras jest stopniowo powiększa. Dodatkowo na stronie są filmiki z wypraw oraz zdjęcia pokazujące ciekawe miejsca i momenty, które miały miejsce podczas wypraw. Zapraszam do odwiedzenia strony jak również polubienia fanpage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrosporek Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 Fajna strona. Myślę że możesz dodawać też mapki z trasa, zawsze to się lepiej widzi jak trasa biegnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazi88 Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 nie mam gps więc trasy musiałbym dodawać ręcznie. ale jest taki pomysł aby dodać. Zapraszam również na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrosporek Napisano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 http://www.gpsies.com/tutaj dosyć łatwo i szybko można narysować trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loles Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Jak dla mnie to fajna stronka:) jestem z Lysek wiec często śmigam na moim sztywniaku po rudach i okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezi Napisano 22 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 nie mam gps więc trasy musiałbym dodawać ręcznie. ale jest taki pomysł aby dodać. To pożycz od kogoś smartfona i przejedź się Urządzenie może być w trybie samolotowym Jak dla mnie brakuje mapek i przedewszystkim odległości tych tras w opisach! Może bym się skusił w któryś wiosenny czy letni weekend, ale mam 100km+ więc lepiej by było mi zaplanować z mapą wycieczki, fajnie jakby był ślad gpx. Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazi88 Napisano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 powolutku pracuję nad tym aby była mapka z trasą pod każdym opisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrosporek Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 można wzbogacić o trasy od strony lasów Łączy/Rachowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazi88 Napisano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 nie znam tamtych stron ale jak ktoś jest z tamtych stron i może opisać trasy to chętnie dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.