rzezniol Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 Witam ... Forum spore więc liczę też na to ze mamy tu przedstawicieli wielu branż . Koledzy i koleżanki ... czy ma ktoś z was dostęp do aktualnego Informatora Rynkowego - Samochody Osobowe Eurotax`u ? Chcę sprowadzić samochód o pojemności ponad 2 litry i chciałbym oszacować akcyzę jaką będę miał do zapłaty. Pozdrawiam
siimon Napisano 8 Stycznia 2015 Napisano 8 Stycznia 2015 A sprawdzałeś na stronie eurotaxu? Coś mi się kojarzy, że można pobrać wersję testową i wycenić jeden pojazd za free. O chyba tu coś jest. https://net.eurotax.pl/shell/doc/WycenaDemo.pdf
rzezniol Napisano 8 Stycznia 2015 Autor Napisano 8 Stycznia 2015 Dzięki za odzew, jednak to nie to ... Jak klikam "Wstaw pojazd demonstracyjny" ... mam do wyboru tylko 1 pozycję ... "Croma 1.9 JTD - Dynamic" ... niestety. Pozdrawiam
Pedziwiatr Napisano 10 Stycznia 2015 Napisano 10 Stycznia 2015 Napisz mi na priv jakie auto. Kolega ubezpiecza, ma taką książkę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.