provid Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Nie sądziłem, że tu kiedykolwiek napiszę A jednak Moja lepsza połówka stwierdziła po dwóch latach namawiania jej na wspólne wycieczki rowerowe (tym bardziej, że po przeprowadzce mamy fajne tereny ku temu) że chętnie będzie ze mną jeździć turystycznie. Budżet okrojony do 2 000 zł i ani grosza więcej! Przeszukałem czeluści internetu i jak dla mnie nic ciekawego nie znalazłem oprócz wspomnianego CUBE Access WLS PRO. Chciałbym poznać Waszą opinię za jaką kwotę mogę go dostać? Nie podam za ile jest do kupienia, bo chciałbym poznać Waszą obiektywną opinię na temat faktycznej wartości tego roweru. SPECYFIKACJA Dużym plusem jest to, że sprzedający mieszka ok 20 km ode mnie. Wiem, że to żaden argument ale spróbujcie przetłumaczyć zakup przez internet kobiecie Ten numer nie przejdzie Ona musi zobaczyć i się przymierzyć do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.