Moorzyn Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Cześć. Na allegro widziałem tore 318 sl za 400 w licytacji. Z tym, że skok 80mm a mi potrzeba 100. Ile może kosztować zmiana skoku w serwisie i czy mógłbym to zrobić sam? Łatwo coś źle złożyć, zepsuć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 nie wiem jak to jest z Torą ale gdy chciałem przestawić bombera z4 z 80 na 100 mm to płaciłem po prostu jak za serwis amorka.Także z takim wydatkiem musisz się liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 No taka cena. Bo trzeba wyjąć komorę powietrzną, co zazwyczaj oznacza konieczność demontażu dolnych goleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Skontaktuj się ze mną na prywatnej wiadomości . Zrobię ci to za jakieś 1/3 ceny pełnego serwisu w większości w większych serwisów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.