Mixed91 Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 Witam wszystkich! Jako, iż takiego tematu otwartego nie ma w naszym regionalnym, pozwoliłem sobie założyć. W temacie tym dodajemy posty z informacją o najbliższym zaplanowanych wypadzie rowerem dając szanse na zebranie towarzyszy na dany termin i trasę. Mogą to być krótkie wypady, jak również dalekie wyprawy. Proszę w poście umieszczać przewidziany termin, miejsce/trase docelową, czas trwania i typ wycieczki MTB/FR/DH/CC itp. Pozdrawiam Pierwszy informuje, że planuje na tą sobotę 10 styczeń, około 9 rano niezależnie od pogody wybrać się do Sobótki pod górę Ślęzę autem i wjechać rowerem którymś ze szlaków, również pozwiedzać okolice, zjazd oczywiście też jest w planie Spotkanie pod górą, lub mogę z Wrocławia zabrać ze sobą ewentualnie max, 2 osoby i 2 rowery. Przewidziany powrót max do 17-18 godziny. Jak coś pisać na priv, pozdrawiam
grzegorz1988wroc Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 Hej Jeśli masz facebooka, odwiedź profil Rowerowe wypady Wrocław. Często są terenowe wycieczki po okolicznych lasach. Ślęza czy Sudety rownież chetnie odwiedzane.
SlyNik Napisano 9 Stycznia 2015 Napisano 9 Stycznia 2015 Fajnie, że wreszcie jest coś z Wrocka. Chętnie się przyłączę, ale w ten weekend, niestety nie mogę. Pozdrawiam.
Mixed91 Napisano 10 Stycznia 2015 Autor Napisano 10 Stycznia 2015 Fajnie, że wreszcie jest coś z Wrocka. Chętnie się przyłączę, ale w ten weekend, niestety nie mogę. Pozdrawiam. Na nastepny week jak bedę miał wolne, można się ustawić, może już na nowej oponie będę
Mixed91 Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Napisano 14 Stycznia 2015 Piątek start około 9 rano z Wrocławia, jade niezależnie od pogody do Sobótki pod górę Ślęzę autem, by wjechać rowerem którymś ze szlaków, również pozwiedzać okolice, zjazd oczywiście też jest w planie, cieższym szlakiem Spotkanie pod górą, lub mogę z Wrocławia zabrać ze sobą ewentualnie max 2 osoby i 2 rowery. Przewidziany powrót max do 16 godziny. Jak coś pisać na priv, pozdrawiam
SlyNik Napisano 17 Stycznia 2015 Napisano 17 Stycznia 2015 mam nadzieję, że wypraw się udała przeczytałem info dopiero dziś, ale i tak, niestety w piątek nie mogłem ... pozdrawiam
Mixed91 Napisano 18 Stycznia 2015 Autor Napisano 18 Stycznia 2015 Oj było nieźle! lepiej niż przewidywałem, pogoda jeszcze dopisała, poniedziałek koło 12 wybieram się do lasów za leśnicą
ErnestKdziora Napisano 13 Lutego 2015 Napisano 13 Lutego 2015 a jutro tj 14.02.2014 ktoś planuje jakieś mtb?
grzegorz1988wroc Napisano 13 Lutego 2015 Napisano 13 Lutego 2015 Rano do lasku osobiwckiego jedzie ekipa z fb.
grzegorz1988wroc Napisano 13 Lutego 2015 Napisano 13 Lutego 2015 Znajdz grupe "Rowerowe wypady Dolny Śląsk, Wrocław". Jestem na androidzie, w aplikacji fb nie mam linków lub tego nie ogarniam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.