jarekzegarek Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 witam, czy możecie doradzić jaki sprzęt wybrać, cena tych dwoch jest zbiżona, romet ma hamulce tarczowe co jest na + dla niego, na unibike siedziałem i mi sie podobał rometa nie widziałem na żywo.
ILC Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 W mojej opinii dużo lepiej i taniej wziąć Kandsa Maestro http://allegro.pl/2014-wypasiony-pogromca-szosy-kands-maestro-alivio-i4970143238.html. Specyfikacja jest lepsza niż w tych dwóch podanych modelach. Opinie nt. Maestro możesz poczytać na forum.
rodszyld69 Napisano 7 Stycznia 2015 Napisano 7 Stycznia 2015 cena tych dwoch jest zbiżona, romet ma hamulce tarczowe co jest na + dla niego Romet tarczówki mechaniczne - Unibike ma lepsze koła. Według mnie to rowery podobnej klasy, może z jednym plusikiem więcej dla Rometa.
jarekzegarek Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Napisano 7 Stycznia 2015 kandsa nie ma dla mnie rozmiaru czyli 19'
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.