Skocz do zawartości

[1000zł] rower przeważnie na miasto

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Świetne! Jeszcze czegoś takiego nie widziałem. Jeśli nie wiesz, to aby przekręcić amortyzator trzeba poluzować dwie śruby przy mostku, zdjąć gumowy element i poluzować śrubę pod nim. Potem przekręcić i wszystko podokręcać (górną śrubę z wyczuciem). http://tufotki.pl/AR85g

Napisano

Najogólniej to Kands i Lazaro to wybór najlepszy z najgorszych. Kiepskiej jakości ramy i najtańsze komponenty powodują że rowery są ciężkie jak kowadła, ale w tej cenie inaczej nie można. Jak porównać je z marketowymi rowerami- to są OK. Ramy to najtańszy z najtańszych zort chiński ubrane w miarę osprzęt, ale cała reszta słaba. To co wybrałaś to przepaść nad Kandsem i Lazaro. 

Takie marki jak Lazaro działają na zasadzie skupowania najtańszych produktów z chin... przestarzałych technologicznie i montują w całość. Na papierku wygląda nieźle... dobra przerzutka, manetki, ale to co najważniejsze w rowerze- rama, koła, to szmelc. Ale w tej cenie inaczej nie można!!!! 

Napisano

Coś przewód hamulcowy za bardzo odstaje. U-lock dobry, tylko zapinaj za koło i ramę. U nie największym zabezpieczeniem było to, że ludzie zostawiali droższe rowery, które były gorzej zabezpieczone. 

Napisano

Ogarnę ten przewód hamulcowy, pod szkołą to jeszcze jeszcze z tym u-lock'iem jest monitoring i też zaczepki na rowery są na patio. Boję się bardziej pod sklepem.. :>

Napisano

To się nie bój tylko w trasę ;) Od tylu lat spod spożywczaka nikt nawet nie spojrzał na mój rower. Aż dziwnie wygląda jak zapinam rower na maks 5 minut. Chyba, że robisz zakupy w Auchan czy Biedronka to obawy rozumiem.

Napisano

Macie się zemną łączyć w bólu :P;)

Ból jest wtedy jak złapie się 2gumy 30km od domu i tylko zostaje spacer  :)

... w nowym rowerze guma to już przegięcie ja bym go oddał do sklepu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...