alagor96 Napisano 13 Stycznia 2015 Napisano 13 Stycznia 2015 Świetne! Jeszcze czegoś takiego nie widziałem. Jeśli nie wiesz, to aby przekręcić amortyzator trzeba poluzować dwie śruby przy mostku, zdjąć gumowy element i poluzować śrubę pod nim. Potem przekręcić i wszystko podokręcać (górną śrubę z wyczuciem). http://tufotki.pl/AR85g
woojj Napisano 14 Stycznia 2015 Napisano 14 Stycznia 2015 całe szczęście , że nie kands i lazaro.. bo to badziewie. Bravo za wybór ;-) i jeździć...jeżdzić
JustysKKa Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Napisano 14 Stycznia 2015 Czemu Kands badziewie? ---- Macie rowerek xD [sharedmedia=garage:vehicles:5986]
woojj Napisano 14 Stycznia 2015 Napisano 14 Stycznia 2015 Najogólniej to Kands i Lazaro to wybór najlepszy z najgorszych. Kiepskiej jakości ramy i najtańsze komponenty powodują że rowery są ciężkie jak kowadła, ale w tej cenie inaczej nie można. Jak porównać je z marketowymi rowerami- to są OK. Ramy to najtańszy z najtańszych zort chiński ubrane w miarę osprzęt, ale cała reszta słaba. To co wybrałaś to przepaść nad Kandsem i Lazaro. Takie marki jak Lazaro działają na zasadzie skupowania najtańszych produktów z chin... przestarzałych technologicznie i montują w całość. Na papierku wygląda nieźle... dobra przerzutka, manetki, ale to co najważniejsze w rowerze- rama, koła, to szmelc. Ale w tej cenie inaczej nie można!!!!
JustysKKa Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Napisano 14 Stycznia 2015 A co znaczy "To co wybrałaś to przepaść nad Kandsem i Lazaro." to dobrze czy źle?
JustysKKa Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Napisano 14 Stycznia 2015 To dobrze Boje się go przypiąć pod szkołą a mam coś bardzo podobnego do tego -> http://www.mojenarzedzia.pl/zapiecie-motocyklowe-rowerowe-blokada-typu-u-17mm-x-30cm
woojj Napisano 14 Stycznia 2015 Napisano 14 Stycznia 2015 taki ulock będzie niezły... to absolutne minimum ;-). Możesz postarać się o wizualny downgrading .... zaklejenie głównych napisów taśmą... czarną szkotą
alagor96 Napisano 14 Stycznia 2015 Napisano 14 Stycznia 2015 Coś przewód hamulcowy za bardzo odstaje. U-lock dobry, tylko zapinaj za koło i ramę. U nie największym zabezpieczeniem było to, że ludzie zostawiali droższe rowery, które były gorzej zabezpieczone.
JustysKKa Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Napisano 15 Stycznia 2015 Ogarnę ten przewód hamulcowy, pod szkołą to jeszcze jeszcze z tym u-lock'iem jest monitoring i też zaczepki na rowery są na patio. Boję się bardziej pod sklepem.. :>
venom7 Napisano 15 Stycznia 2015 Napisano 15 Stycznia 2015 To się nie bój tylko w trasę Od tylu lat spod spożywczaka nikt nawet nie spojrzał na mój rower. Aż dziwnie wygląda jak zapinam rower na maks 5 minut. Chyba, że robisz zakupy w Auchan czy Biedronka to obawy rozumiem.
JustysKKa Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Napisano 15 Stycznia 2015 Koło domu mam Reala.. A apropo roweru tylnica dęta mi poszła ;P (jak tu wstawić zdjęcie?)
alagor96 Napisano 15 Stycznia 2015 Napisano 15 Stycznia 2015 np. więcej opcji (obok "napisz") -> dodaj plik
JustysKKa Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Napisano 15 Stycznia 2015 Patrzcie jutro idę do sklepu kupić nową dętkę (
venom7 Napisano 15 Stycznia 2015 Napisano 15 Stycznia 2015 No dziewczyno masz wdepnięcie jednym słowem Na cieńszych kręcę i nie znam słowa dętka- oby tak dalej było
DawidX Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 Wymień dętkę i po sprawie nie wiem po co to nam wrzucasz.
ILC Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 Ojej, też kiedy odebrałeś swój pierwszy, porządniejszy rower nie chciałeś tego wszystkim pokazać ?
DawidX Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 Co innego pokazywać rower a co innego kawałek opony na flaku Nie wiem mamy łączyć się w bólu czy jak
JustysKKa Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Napisano 16 Stycznia 2015 Tak! Macie się zemną łączyć w bólu ILC po pierwsze znaki typu "?" lub "!" nie daje się po spacji (taka ciekawostka)
DawidX Napisano 16 Stycznia 2015 Napisano 16 Stycznia 2015 Coś jeszcze ciekawego powiesz? Temat chyba się wyczerpał czas zamykać.
AOLEK Napisano 17 Stycznia 2015 Napisano 17 Stycznia 2015 Macie się zemną łączyć w bólu Ból jest wtedy jak złapie się 2gumy 30km od domu i tylko zostaje spacer ... w nowym rowerze guma to już przegięcie ja bym go oddał do sklepu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.