dzialo7 Napisano 15 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Niedawno moja mama kupiła wiekową lecz piękną damkę Bianchi. Jest w prawie idealnym stanie. Ma jednak ułamaną prawą manetkę shimano light action. Bardzo zależy Jej na tym żeby wymienić ją na oryginalną, ale nigdzie nie można już takiej dostać. Proszę o rade gdzie takowej manetki szukać. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 15 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Niedawno moja mama kupiła wiekową lecz piękną damkę Bianchi. Jest w prawie idealnym stanie. Ma jednak ułamaną prawą manetkę shimano light action. Bardzo zależy Jej na tym żeby wymienić ją na oryginalną, ale nigdzie nie można już takiej dostać. Proszę o rade gdzie takowej manetki szukać. Z góry dzięki. Warto poszukac na allegro. Czasami może sie jakas trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzialo7 Napisano 15 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Już od 3 tygodni szukam na allegro i nic. I będe szukał nadal, ale prosiłbym o dalsze rady, bo trudno jest zmieniać biegi ułamaną manetką Może ktoś przypadkiem ma i nie potrzebuje to z chęcią kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 16 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 to pozostaje ci jeszcze ebay.de i ebay.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 16 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Zapytaj dystrybutora Shimano (Pawlak). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzialo7 Napisano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Próbowałem przez sklep rowerowy, który zaopatrza się u Pawlaka, ale na razie nic nie znaleźli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.