MaroMtb Napisano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Witam. Czy znacie jakieś trasy MTB typu dirt slopestyle na śląsku? dobrze jak by były w okolicach Katowic ale nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Katowice- oczywiście WPKiW, jest trasa dirtowa, DH, XC też się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroMtb Napisano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 a mają jakąś stronke na fb czy ogólnie bo za bardzo nie kojarzę tego miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Nie mają stronki, mogę cię oprowadzić, ale nie oczekuj, że nadążę, wolę cross country Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroMtb Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 hahahahahaha spoko ziomek wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 To daj znać co i jak, mi śnieg nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Na Murckach za parkiem jest fajny zjazd (choć krótki a szkoda) z hopkami itp. na pewno znajdziesz coś dla siebie. Gdzieś na dolinie 3 stawów jest "ukryty" tor dirtowy. Byłem tam dobrych kilka lat temu więc nie wiem jak jego stan ale pamiętam że szło tam fajnie poszaleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NashKce Napisano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Tor jest w lasku między lotniskiem a główną, asfaltową drogą dla rolkarzy. Przy A4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.