Wawrus Napisano 15 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Gdzie to dostane?W sklepie rowerowym sprzedają takie cuda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 16 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 W kazdym sklepie rowerowym sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 16 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 W kazdym sklepie rowerowym sa Zazdroszczę Ci dobrych sklepów rowerowych Takie śruby (i nie tylko) z pewnością dostaniesz w Cykloturze. Na Allegro też bywają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Cyklotur to jakiś sklep internetowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 16 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 cyklotur.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Jak szukałem to nie widziałem.Ale nawt jak są to nie opłaca mi się kupować rzeczy za 50gr i za przesyłkę płacic 10zł.Muszę pochodzić po sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mico102 Napisano 16 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Przesyłka będzie cię kosztowała koło 2 zeta. Tak mi się przynajmniej wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Ale z cyklotura? Teraz dopiero przeczytałem regulamin cylkotura.Zamówienia przyjmują od 15zł więc śrubka za 50gr odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 16 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Tam nawet nie wiem czy ci sprzedadzą... Minimalne zamówienie 15 zł :/ Przeczytaj sobie 4 punkt z poniższego linka :] http://www.cyklotur.pl/x_C_X__P_INFO.html?PZTA=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Tam nawet nie wiem czy ci sprzedadzą... Minimalne zamówienie 15 zł :/ Przeczytaj sobie 4 punkt z poniższego linka :] http://www.cyklotur.pl/x_C_X__P_INFO.html?PZTA=2 No to przecież o tym pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 16 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 No to akurat edytowałes posta w tym samym czasie co ja więc u mnie jeszcze nie było widac zmiań :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 16 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 W Lodzi tylko w jednym sklepie takie srubki dorwalem i to nie wiem czy nie sprzedali mi tylko dlatego ze mnie znaja ;] , i za duzo nie chcieli dac ;] Wiec w kazdym sklepie to bym nie pisal , malo ktory ma je i malo ktory chce sprzedac , zazwyczaj maja na wlasne potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Mam już tę śrubkę.Dostałem ją w sklepie rowerowym.Wyjęli z jakiejś starej korby.Ale tak normalnie to na stanie nigdzie nie mają.Ewentualnie można zamówić za 50zł(5 srubek)SMIECH NA SALI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matimi Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Gdzie to dostane?W sklepie rowerowym sprzedają takie cuda? http://www.cyklotur.pl/x_C_Dz__PD_53010108...17__PZTA_2.html na pewno tutaj:)))))) i nie drogo:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Mam już tę śrubkę.Dostałem ją w sklepie rowerowym.Wyjęli z jakiejś starej korby.Ale tak normalnie to na stanie nigdzie nie mają.Ewentualnie można zamówić za 50zł(5 srubek)SMIECH NA SALI bo to pewnie aluminiowe srubki za taka kase , i cena jest normalna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Wiec w kazdym sklepie to bym nie pisal , malo ktory ma je i malo ktory chce sprzedac , zazwyczaj maja na wlasne potrzeby Nie wiem u mnie mozna brac "na kilogramy" - zart, ale nie ma z tym problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 bo to pewnie aluminiowe srubki za taka kase , i cena jest normalna ;] Nawet jak są z aluminium to nie powinny tyle kosztować.Dobra rama rowerowa z aluminium ważąca ponad 1,5kg kosztuje 400-500zł a mam płacić 50zł za śrubki które waża 20g? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 19 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Nawet jak są z aluminium to nie powinny tyle kosztować.Dobra rama rowerowa z aluminium ważąca ponad 1,5kg kosztuje 400-500zł a mam płacić 50zł za śrubki które waża 20g? Bardzo Cię proszę zdradź mi sekret gdzie można kupić 1,5 kg ramę za 400-500zł. I chyba już dziś zacznę na nią odkładać. A lajtowanie roweru ogólnie jest drogie, śruby szczególnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Napisałem że "Dobra rama rowerowa z aluminium ważąca ponad 1,5kg kosztuje 400-500zł."I nie chodziło mi o jakość ramy tylko o jej wagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 19 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 No teraz to mieszasz się w zeznaniach i zaprzeczasz sam sobie. Z jednej strony piszesz dobra, a z drugiej, że nie chodziło Ci o jakość. Zapewniam Cię, że w tej cenie nie dostaniesz tak lekkiej ramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Ale czy ty czytać nie umiesz?Napisałem PONAD 1,5kg.Czyli im więcej to w tym wypadku lepiej bo chodzi o różnice wagi miedzy śrubkami a ramą.Jak rama bedzie ważyć 2kg to w tym przypadku jeszcze lepiej uwidacznia różniecę w cenie między 20g śrubkami a PONAD 1,5 ramą(czyt. również 2000000kg) Ale się nie kłóćmy.Proponuje zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 20 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Tylko między 1,5 kg a 2 kg jest kolosalna różnica. Szkoda że jej nie zauważasz. Racja - najlepiej zamknąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 20 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Teraz takie śrubki są na allegro po 1,50 zł/szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 20 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Odi Rama z alu, wprawdzie nie 1.5kg ale dorzucili jeszcze 0.1kg bo alu jest tanie, za to cena dużo niższa. http://www.allegro.pl/item116695066__bardz...ama_kross_.html A takie śrubki znalazłem na Nowowiejskiej w Wawie, fakt chłopaki trochę nie chcieli rozebrać nowej korby ale siła perswazji słownej zwyciężyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 20 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Schwefel słyszałem opinie użytkowników tej ramy i podobno jest znacznie cięższa. I nie ma się co dziwić bo trudno wymagać cudów w takiej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.