Rybolo Napisano 5 Stycznia 2015 Napisano 5 Stycznia 2015 Witam serdeczniePisałem wcześniej w sprawie mojego starego grata Chciałbym się dowiedzieć czy znajdzie się rower crossowy do max 1000 złWielu z doświadczonych osób podejrzewam, że zasugeruje kupno lazaro integral v3 ( dorzuć 200 zł i masz sprzęt)Czy istnieja jednak jakaś alternatywa do 1000 zł ??? Niestety to jest max na który mógłbym sobie pozwolićZ góry dziękuje za odpowiedziPozdrawiam serdecznie
seraph Napisano 5 Stycznia 2015 Napisano 5 Stycznia 2015 http://allegro.pl/mocny-cross-lazaro-integral-v2-acera-suntour-alu-m-i4926763087.html Prosz Ale musisz być w miarę wysoki, bo tylko rama 21' się ostała.
Rybolo Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Napisano 5 Stycznia 2015 Ogólnie mam 179 cm wzrostuwięc mógłby być problem (bynajmniej mi się wydaję ) --> choć na upartego ...Czy duża różnica jest między lazaro integral v2 a v3 ???Dzięki za odpowiedzi
ILC Napisano 6 Stycznia 2015 Napisano 6 Stycznia 2015 Cały napęd klasę a w niektórych miejscach nawet dwie lepszy - reszta bez zmian. Jeśli V3 mieści się w twoim budżecie to będzie zdecydowanie lepszą opcją. Ewentualnie jeśli nie znajdziesz V3 w swoim rozmiarze to możesz spojrzeć na Kands Maestro - specyfikacja jest identyczna jak w lazaro v3.
Rybolo Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Napisano 6 Stycznia 2015 Właśnie v2 to już nawet ponad moje możliwości finansowe.Siedziałem tutaj na forum i czytałem opinie na temat v3 i wszyscy je chwalą jako stosunek jakości do ceny.Chciałem się dlatego dowiedzieć czy jest duuuża różnica między v2 a v3[Pytanko] --> Rozumiem, że v3 leci full alivio, ale czy V2 bd także dobrym wyborem ??pozdrawiam
Shiryu Napisano 6 Stycznia 2015 Napisano 6 Stycznia 2015 v3 leci full alivio, ale czy V2 bd także dobrym wyborem V3 nie jest "full Alivio". Sporo mu do tego poziomu brakuje. V2 to najtańszy sensowny cross na rynku. Lepiej wyposażone w tej cenie mogą być co najwyżej używki. I tak oto popełniłem posta nr 1000
Zangetsu Napisano 6 Stycznia 2015 Napisano 6 Stycznia 2015 jeszcze scud crossline, ale ostały się tylko damskie ramy z tego co pamiętam
Rybolo Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Napisano 6 Stycznia 2015 Dziękuje wszystkim za odpowiedziPozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.