Mod Team Puklus Napisano 5 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Witam, szybkie pytanie, czy owe klocki sa takie same i czy sa kompatybilne ? te z LXa wydają się jak by mniejsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Są takie same , różnica jest w dłuższej dźwigni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Chodzi ci o ten dzyndzel do montażu ? to ze dłuższy to nie szkodzi, można zrobić kolejną dziurkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 (edytowane) To o dłuższej dźwigni pisałem o całych hamulcach tj M675 vs 675 Trekking czyli ten LX . Klocki są takie same jak w zwykłym 675 Mówimy o tym http://bikeshopsbirmingham.com/shop/shimano-deore-lx-brake rzecz jasna Edytowane 5 Stycznia 2015 przez jasinski21444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Stycznia 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Ja się tu pytam o klocki a ten mnie zamieszanie z dźwignią hamulca ... dobrze ze kasety nie wsadziłeś w miedzy wiersze Jak takie same to fajnie, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 odświeżam dla potomnychklocki t675 nie pasują do zacisków m675dziś sprawdzałem i t675 są większe od klocków w m675 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi