Cygi50 Napisano 4 Stycznia 2015 Napisano 4 Stycznia 2015 Hej jeżeli temat jest w złym miejscu to z góry przepraszam ale chciał bym sie was zapytać o poradę jak sprawnie podrobić mojego 'Dragonka' dodam ze jeździłem nim w lesie na zjazdach i nie ukrywając kola oraz przerzutki tego nie zniosły za dobrze dlatego chwiałbym was forumowicze prosić o pomoc w dobraniu części ; D
Cygi50 Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Napisano 4 Stycznia 2015 No z pieniędzmi nie ma się co martwic nie chce po prostu aby części były z najniższej pułki cenowej albo najwyższej.
tobo Napisano 4 Stycznia 2015 Napisano 4 Stycznia 2015 Mogą być koła za 5 tysięcy i zestaw przerzutek z manetkami za 1000?
Cygi50 Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Napisano 4 Stycznia 2015 Nie chodzi mi aż o takie części powiedzmy ze do 3 tysięcy okej ?
Root Admin Mieciu Napisano 4 Stycznia 2015 Root Admin Napisano 4 Stycznia 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.