Sonix Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Witam. Mam serdeczną prośbę o zeskanowanie i wysłanie mi artykułu o rowerze Kellys Stage 90 z magazynu jak w temacie. Mój e-mail dred_sz@o2.pl z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 na bikeworld peel jest test tego roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Dzięki za podpowiedź. Ten artykuł już czytałem. Jestem jednak jeszcze ciekaw co piszą na jego temat inni gdyż jestem zainteresowany tym rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Najprościej byłoby kupić e-wydanie: http://www.e-kiosk.pl/numer,74681,bikeboard___magazyn_rowerowy Przy zainteresowaniu rowerem za 8 kafli, skala inwestycji nie jest duża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Oczywiście że nie jest duża, praktycznie żadna nawet gdybym nie chciał kupować roweru za takie pieniądze. Pytanie tylko po co skoro ktoś z forumowiczów może pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 5 Stycznia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Zapoznaj się z ustawą o ochronie praw autorskich. Wątpię,aby ktoś z Forumowiczów miał prawa do udostępniania artykułów lub ich fragmentów. Skanowanie i przesyłanie dalej jest niezgodne z prawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Znam ustawę, ale nie zmienia to faktu że jakiś dobry forumowiczów prześle skan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.