Sonix Napisano 3 Stycznia 2015 Napisano 3 Stycznia 2015 Witam. Mam serdeczną prośbę o zeskanowanie i wysłanie mi artykułu o rowerze Kellys Stage 90 z magazynu jak w temacie. Mój e-mail dred_sz@o2.pl z góry dzięki.
Sonix Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Napisano 4 Stycznia 2015 Dzięki za podpowiedź. Ten artykuł już czytałem. Jestem jednak jeszcze ciekaw co piszą na jego temat inni gdyż jestem zainteresowany tym rowerem.
c1ach Napisano 4 Stycznia 2015 Napisano 4 Stycznia 2015 Najprościej byłoby kupić e-wydanie: http://www.e-kiosk.pl/numer,74681,bikeboard___magazyn_rowerowy Przy zainteresowaniu rowerem za 8 kafli, skala inwestycji nie jest duża
Sonix Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Napisano 4 Stycznia 2015 Oczywiście że nie jest duża, praktycznie żadna nawet gdybym nie chciał kupować roweru za takie pieniądze. Pytanie tylko po co skoro ktoś z forumowiczów może pomóc.
Mod Team durnykot Napisano 5 Stycznia 2015 Mod Team Napisano 5 Stycznia 2015 Zapoznaj się z ustawą o ochronie praw autorskich. Wątpię,aby ktoś z Forumowiczów miał prawa do udostępniania artykułów lub ich fragmentów. Skanowanie i przesyłanie dalej jest niezgodne z prawem.
Sonix Napisano 9 Stycznia 2015 Autor Napisano 9 Stycznia 2015 Znam ustawę, ale nie zmienia to faktu że jakiś dobry forumowiczów prześle skan.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.