awerty Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Dobry wieczór mam pytanie czy jest sens zmieniac starą ver.xcm na nowszą z tłumieniem olejowym i blokadą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Wg mnie nie ma to żadnego sensu. Jeżeli chcesz już zmieniać, dołóż grosza do XCRa 2014 z lagami 32mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 To xcm występował w tak ubogiej wersji czy jednak może masz xct? Tak czy siak jak zmieniać to na coś co działa, a nie tylko wygląda jak amortyzator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awerty Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Mam xcm ale chyba troche starszą wersje .Dozbieram w takim razie na coś lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Tego amorka masz z piwotami czy pod tarcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awerty Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Mam hamulce v-brake .Nowy xcr jest nie dostępny z piwotami. Zadałem takie pytanie tylko dlatego że moge nową ver, xcm 2014r kupic za 100zl ale to nie ma sensu.Uważam temat za wyczerpany.Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Dokładnie, szkoda tych 100zł. Odłóż na lepszy zakup i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi