ezios Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Witam. W związku z tym że aktualne Tektro padają tzn. nie można wyregulować aby jedna strona odbijała, nadszedł czas na wymianę. Sprężyny całe, były przestawiane na inne otwory oraz regulowane śrubką a także mechanizm był czyszczony, smarowany i nadal bez rezultatów. Co polecacie? Aktualne mimo wszystko dobrze hamują więc mocniejszych pancernych nie potrzebuję. Aby jak najtaniej i tak używam najtańszych klocków gumowych 72 mm bo wcześniejsze clarksy wytrzymały dwukrotnie mniej. Wymagania to kolor czarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 SHIMANO BR-M422 Mam i są bardzo dobre. Właściwie bezobsługowe. http://allegro.pl/hamulec-shimano-acera-br-m422-v-brake-i4953641639.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Shimano to najlepszy wybór jakości do ceny. Regulacja działa i jest efektywna. Każdy model działa dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Kupujac tektro mozba trafic na lzjesze egzemplarze od shimano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezios Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Mi na wadze nie zależy. Rower i tak jest ciężki porównując do maszyn forumowiczów ale jakoś mimo to jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Ewentualnie avidy, wg. mnie maja nsjwieksza sile hamowania, ale zapewne idzie to klockami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.