Mam na imię Tomek i mam do Was kilka pytań Z Rowerem mam do czynienia od zawsze zaliczyłem kilka samotnych wypadów po polsce max 600 km . W przyszłym roku planuję 3 tygodniowy wypad z żoną ,a że jestem także zapalonym wędkarzem "karpiarzem" spróbuję połaczyć te 2 pasje .Mam wytyczoną trasę po kilku łowiskach w Polsce z końcowym nad polskim morzem .A że posiadam dość dużo sprzętu wędkarskiego zastanawiam się nad rozwiązaniem moja żona sakwy ja przyczepka bo na bagarian nie załaduje np wędek które mają 130 cm i reszty gratów .Może nie są to ciężkie rzeczy ale nazbierało się tego około 45 kg .Więc co polecacie mi wybrać ,a może wykonać taką przyczepkę sam nawet zebrałem już materiały tylko czy lepiej by było 2 kołową wersje czy jedno kołową czy zaczep do sztycy siodełka czy do piasty ? Nigdy nie wiozłem wszystkich gratów na rowerze i nie wiem jaką opcję wybrać moze ktoś z was woził większe gabaryty i i ciężary na przyczepce ? Pozdrawiam Serdecznie
Pytanie
Gość Tomek
Witam Serdecznie wszystkich
Mam na imię Tomek i mam do Was kilka pytań
Z Rowerem mam do czynienia od zawsze zaliczyłem kilka samotnych wypadów po polsce max 600 km . W przyszłym roku planuję 3 tygodniowy wypad z żoną ,a że jestem także zapalonym wędkarzem "karpiarzem" spróbuję połaczyć te 2 pasje .Mam wytyczoną trasę po kilku łowiskach w Polsce z końcowym nad polskim morzem .A że posiadam dość dużo sprzętu wędkarskiego zastanawiam się nad rozwiązaniem moja żona sakwy ja przyczepka bo na bagarian nie załaduje np wędek które mają 130 cm i reszty gratów .Może nie są to ciężkie rzeczy ale nazbierało się tego około 45 kg .Więc co polecacie mi wybrać ,a może wykonać taką przyczepkę sam nawet zebrałem już materiały tylko czy lepiej by było 2 kołową wersje czy jedno kołową czy zaczep do sztycy siodełka czy do piasty ?
Nigdy nie wiozłem wszystkich gratów na rowerze i nie wiem jaką opcję wybrać moze ktoś z was woził większe gabaryty i i ciężary na przyczepce ?
Pozdrawiam Serdecznie
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.