Silver400 Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Faktycznie nie pomyślałem Chociaż z drugiej strony ja w swoim też używam ekranu w ciągu dnia i to pewnie parę godzin. Przy jakieś okazji mogę przetestować ile pociągnie jako nawigacja z prawdziwego zdarzenia. A i potwierdzam doniesienie o transferze danych, ja rozwiązałem to częściowo zmieniając częstotliwość synchronizacji i zakazując pobierania aktualizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Dane komórkowe to największy wysysacz energii. Najlepiej to wyłaczyć przy jeździe rowerem bo i tak nam się nie przyda (no chyba, że ktoś czeka na ważnego maila czy cuś). Na 2 miejscu będzie włączony ekran, jak ktoś chce jeździć z włączonym cały czas to moim zdaniem PowerBank obowiązkowy. Ja osobiście woże tel w kieszeni mając włączony GPS i Locusa z mapą, to mi bateria starcza na kilkugodzinne wycieczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziobolek Napisano 5 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Ogólnie to masakrę robi transfer danych, gdy się jeździ w terenie. Te wszystkie poczty i inne apki, które właśnie wtedy chcą się dowiedzieć, czy jakaś strasznie ważna wiadomość nie przyszła... A wystarczy wyłączyć synchronizację aplikacjom z których się nie korzysta [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.