Avalanche Napisano 15 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Podczas poszukiwania solidnej obreczy natrafiłem na obrecz DT swissa, mam do wydania stowe i bylem prawie pewny na sto procent że kupie sun rimsa single track, a tu nagle to : http://skleprowerowy.pl/product_info.php?c...roducts_id=1844 Normalna wersja tej obreczy w innym kolorze kosztuje dwie stowy, wedlug zrodel ktore znalazlem nie roznia sie niczym obrocz koloru. Czy oplaca sie kupic to cudo czy zostac przy sun ST? Czekam na wasze opinie i z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 15 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 walić kolor. Opini o tych obręczach nie słyszałem, ale jeśli są tak dobre jak reszta produktów DT to się opłaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Jeśli różnica jest tylko w kolorze to niema się nadczym zastanawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.